Klaar voor een nieuw studiejaar met stylingtips van IKEA

KLAAR VOOR EEN NIEUW STUDIEJAAR MET STYLINGTIPS VAN IKEA

  • Nieuwe spullen voor een studentvriendelijke prijs
  • Style je kamer met textiel, verlichting en accessoires van IKEA
  • Gebruik je fantasie en creëer zo je eigen thuis

Ga je na de zomer op kamers? Of wil je jouw huidige studentenkamer een beetje pimpen? IKEA helpt je op weg met vijf ideeën om je kamer te stylen. We hebben de leukste dekbedovertrekken,  opbergers en andere betaalbare spullen voor je geselecteerd. Met deze accessoires ben je zo klaar voor het volgende studiejaar. Veel succes!

Kleur je kamer
Met het kleurrijke IKEA PS 2014 dekbedovertrek en de gele Zweedse IKEA PS 1995 klok tover je een donkere kamer om in een vrolijk geheel. Maak jouw kamer af met de IKEA PS 2014 poster van de Nederlandse ontwerpers Scholten & Baijings.

 kleur je kamer ikea

Goed bezig
Tot ’s avonds laat aan het studeren? Doe een led-lamp in de NYFORS bureaulamp, daarmee bespaar je flink op de energiekosten. Papieren en foto’s berg je netjes op in de zwarte BLADIS doos. De ALOE VERA plant verdient een mooie plek op je bureau als decoratie.

ikea studeerkamer

Van buiten naar binnen
Haal de natuur in huis met deze mooie vlinders op de TRILLING posters. Je favoriete plant gaat mee in deze ecru SKURAR sierpot. Om je spullen op te ruimen gebruik je deze witte KNARRA mand.

studeerkamer ikea

Uitslapen
Na een lange nacht studeren (of feesten) kom je tot rust onder dit heerlijke zachte BJÖRNLOKA dekbedovertrek. Maar met de zwarte DEKAD wekker word je wel op tijd gewekt voor het volgende college. Begin de dag extra goed met koffie uit de DINERA beker.

studeerkamer inrichten

Denk niet zwart of wit
Denk zwart-wit! Want zelfgemaakte zwarte koffie uit de UPPHETTA koffiemaker smaakt altijd beter uit de zwart-witte UNGDOM bekers. Leuk detail: de strepen op dit TUVBRÄCKA dekbedovertrek zijn met de hand getekend en dus niet helemaal kaarsrecht. Weer iets geleerd!

zwart wit wonen ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *