Veren in het interieur.

Eindelijk weer een keer tijd om een blog met trendinformatie te schrijven en moodboards te maken.  Deze keer met als onderwerp veren, want veren toegepast in het interieur zijn helemaal in! Op mijn dagelijkse speurtocht op pinterest kom ik ze volop tegen. Maar ja wat doe je met die losse veertjes en hoe kun je ze toepassen?

Woonstijlen:

Veren kun je in diverse woonstijlen toepassen, maar in vooral interieurs waar natuurlijke tinten, zoals grijstinten, zand en bruintinten de overhand hebben komen de veren helemaal toe hun recht. Maar ook in grafische zwart wit interieurs of de opkomende bohemien stijl zie je veertjes. En wat dacht je van de Haman sfeer die veel toegepast wordt in badkamers?

Combinaties:

Veren zijn prachtig te combineren met andere natuurlijke materialen: zoals (drijf) hout, steen, linnen, wollen stoffen, bont en kiezels. Door een aantal veren bij elkaar op een houten schaal te leggen, ontstaat er gelijk een prachtig stilleven. Combineer je dit ook nog met mooie kiezels en een stukje drijfhout dan ontstaat er vanzelf een Haman sfeer.

Of wat dacht je van een aantal veren in dezelfde tinten in een glazen vaasje of een mooi keramiek vaasje?

veren

Combineer ook eens verschillende veren bij elkaar. Een struisvogelveer met een fazant veer samengebonden met een touwtje is een prachtige combinatie, die je zowel in op een mooie schaal kunt leggen als in een mooi vaasjes kunt zetten.

veren in het interieur

Of wat dacht je van een stilleven van een aantal veertjes mooi ingelijst tussen twee glasplaatjes met een lood rand erom heen.

Dat wordt dus speuren naar veren in de natuur, maar kopen in de winkel kan natuurlijk ook!

moodboard veren bohemian style

En mocht je de veertjes in je interieur zat zijn, dan kun je ze nog altijd in je haar maken voor een Bohemien stijl. Kortom genoeg mogelijkheden!

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Hopelijk heb ik je weer geïnspireerd!

Enjoy! Be inspired!

Groetjes Monica Bodt

Thuis met Moon

foto’s: Pinterest

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *