herfstcollectie van Søstrene Grene

Huiselijke harmonie: de herfstcollectie van Søstrene Grene

Søstrene Grene verwelkomt het komende seizoen met een nieuwe collectie die inspireert tot het creëren van een harmonieus huis dat de warmte en eigenheid omarmt. De collectie biedt een schat aan nieuwe producten, waaronder een nieuwe selectie meubels, keramiek en keukengerei, maar ook decoratie voor het hele huis.

Ontdek de collectie, die met een overvloed aan nieuwigheden uitnodigt tot samenzijn. De collectie biedt onder andere interieurartikelen, keramiek en glaswerk, maar ook een geheel nieuwe selectie wanddecoraties en posters gedrukt op FSC®-gecertificeerd papier. Vernieuw het huis en ervaar hoe kleine, gezellige details een groot verschil kunnen maken.

De populaire teddystoel van de zussen terug in een nieuwe kleur en tegelijkertijd presenteren de zussen een nieuwe poef in de zachte teddystof, die in twee maten verkrijgbaar is. 

Elke week, het hele jaar door, zijn er nieuwe producten te vinden in de winkels en op www.sostrenegrene.com. Met de lancering van de online wereld van de zussen is het ook mogelijk om de collectie vanuit het comfort van uw eigen huis te ontdekken. Bekijk servies en keukengerei tot lampen, meubels, vazen en decoratieve en praktische opbergartikelen.

DE KEUKEN IS HET MIDDELPUNT VAN HET HUIS
Maak ruimte voor zowel gezelligheid als koken met de nieuwe selectie keukengerei van de zussen 
en laat de praktische kanten van het dagelijks leven een vleugje schoonheid bevatten. Met de lepelhouder van steengoed kunt u de lepel gemakkelijk neerleggen terwijl het gerecht suddert.

GEZELLIGHEID ROND DE TAFEL 
Een goed gedekte tafel nodigt uit tot samenzijn en is een van de natuurlijke ontmoetingspunten in huis. Het servies van de zussen in steengoed is nu verkrijgbaar in een nieuwe kleur en bevat een dinerbord, zodat u de tafel gemakkelijk kunt dekken.

DE WOONKAMER ALS GEZAMELIJKE RUIMTE
Met zachte vormen en materialen in warme tinten nodigen de zussen uit tot gezellige momenten. De zachte poefs kunnen overal worden gebruikt. Ze zijn zowel decoratief als praktisch, aangezien ze op elkaar gestapeld kunnen worden

PERSOONLIJKE GALERIEWAND MET POSTERS VAN SØSTRENE GRENE
Breng de kleuren van het seizoen en artistieke motieven in huis met een persoonlijke galeriewand. Voor het eerst presenteren de zussen nu een selectie van 12 posters, alleen verkrijgbaar bij Søstrene Grene. Alle posters zijn gedrukt op FSC®-gecertificeerd papier en de houten lijsten van Søstrene Grene – zoals hier afgebeeld – zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout.

De nieuwe collectie is online vanaf woensdag 15 september 2021 en in alle winkels vanaf donderdag 16 september 2021 verkrijgbaar. Houd er rekening mee dat sommige producten vertraging kunnen oplopen vanwege de coronapandemie. Alle producten zijn verkrijgbaar zoals de voorraad strekt. 

https://sostrenegrene.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *