cottona

Huisaccessoires met een grote impact voor een lage prijs

Huisaccessoires met een grote impact voor een lage prijs

Iedereen is er zo nu en dan aan toe: een nieuw item in huis, wat tijdelijk weer even voor een frisse, nieuwe interieurlook zorgt. Je kan dan bijvoorbeeld andere meubels kopen of je totale keuken vervangen. Het nadeel? De kosten natuurlijk. En daarom ben je misschien wel op zoek naar goede manieren om je interieur op te fleuren zónder daarbij meteen honderden euro’s uit te geven. Wij sommen wat goede ideeën. voor je op:

1. Kleur je muur!

Eén van de meest ingrijpende en betaalbare interieurmake-overs is het verven van één of meerdere muren in huis. Is het bijna zomer? Denk er dan eens over om je langste muur zacht rose of geel te schilderen. Is het winter? Denk dan eens over taupe of bruin. Als je een muur een andere kleur geeft, kijkt je totale interieur ineens volledig vernieuwd. Zéker als je de kleur van de muur doortrekt in een aantal accessoires in huis.

2. Ben creatief met accessoires

In puntje één werd het al genoemd: accessoires. Met woonaccessoires kun je je huis een totaal andere look geven. Het fijne aan werken met accessoires is dat je niets permanents verandert aan je huis. Oftewel: je hoeft niets te schilderen, verbouwen, enzovoorts. Accessoires kun je gemakkelijk weer weghalen of wijzigen in de toekomst, zodat de basis van je woning altijd hetzelfde blijft.

3. Kleed meubels aan

Denk daarbij aan kussentjes in de bank leggen, stijlvolle placemats op je eettafel gooien, enzovoorts. Veel meubels komen het beste tot hun recht zodra je ze aankleedt en bekrachtigd met passende accessoires.

Tips voor inspiratie?

Om ‘out of the box’ te kunnen denken over je eigen interieur, kun je het beste zoveel mogelijk woonmagazines (zowel online als fysiek) raadplegen. Kijk vooral ook naar programma’s als RTL woonmagazine om inspiratie op te doen. Voor accessoires kun je terecht of vele websites zoals Fonq of wonenmetlef.nl. Er zijn natuurlijk ook nog vele sites die zich op bepaalde producten toespitsen. Denk aan Cottona.nl voor tafelmode bijvoorbeeld. Oftewel: ga rondsurfen en doe inspiratie op!

cottona

tafeldekken cottona

tafelkleden cottona

tafelkleed cottona

tafelloper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *