Bureau met schagen

Schagenbureau

Sinds de metamorfose naar aanleiding van de histor actie heb ik een ander bureau. En niet alleen ik, ook de kinderen hebben een ander bureau. Wij hebben namelijk gekozen voor een gezamenlijk bureau, een schagenbureau.

Zowel de kinderen als ik hadden een nieuw bureau nodig.  En aangezien de kinderen het erg leuk vinden om naast mij te zitten als ik aan het werk ben hadden we in 1e instantie de gedachte om 2 bureau’s naast elkaar te zetten. Omdat je hierdoor best veel ruimte verliest met 2 stel poten in het midden hebben we besloten om toch te kiezen voor 2 schagen met daarop een grote plank.

Ons bureau is dan ook bijna 2.50 breed. Ideaal om met 2 personen naast elkaar te kunnen werken en leren. Wij hebben 2 behangschagen gekocht en daar de uitstekende delen vanaf gezaagd. Bovenop deze schagen hebben we een plank neergelegd. We hebben wel voor een dikke stevige houten plank gekozen zodat hij in het midden niet doorzakt.

De onderkant van de schagen kan je benutten door hier je computer neer te zetten of monteer er een plankje op zodat je er opbergdozen of ordners neer kunt zetten.

Het ideale van een schagenbureau is dat je zelf de breedte uit kunt kiezen. Jij kan zelf beslissen hoe groot de plank is die je er bovenop legt. Er zit dan wel aan kastje aan het bureau vast maar dit kan je oplossen door een los laden kastje, eventueel op wieltjes, of je hangt een paar planken boven je bureau waar je je bureauartikelen op kwijt kunt.

bureau met schagen
http://afadedpalette.blogspot.nl/

bureau op schagen
http://www.missmoss.co.za/
Schagen bureau
http://www.nordicdays.blogspot.nl/2014/04/todays-instalove-is-featuring-home-of.html
bureau met schagen
http://decorandme.blogspot.nl/
schagenbureau
http://sorakeem.tumblr.com/post/81626667299
schagenbureau dubbel
http://www.pinterest.com/pin/170362798379016632/
bureau schagen
http://entermyattic.blogspot.nl/2014/03/a-happy-home-new-workspace.html
bureau pastel schagen
http://www.husohem.se/
bureau schagen
http://gildandgrace.blogspot.co.uk/2012/09/happy-work-space.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+GildAndGrace+(Gild+and+Grace)
schagen bureau
http://pageblanche11.canalblog.com/archives/2013/03/12/26630290.html
bureau schagen vintage
http://blog.holamama.es/page/14/
bureau schagen kalender
http://livethemma.ikea.se/kalender-xxl/
vintage bureau schagen
http://tantjohanna.se/page/2/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *