houten jaloezieen

Houten Jaloezieën

Bij een nieuwe woning horen nieuwe spullen. Nu heb ik nog geen nieuwe woning maar ben wel al druk bezig met het maken van moodboards. Ik heb al aardig een beeld van mijn nieuwe interieur. Het

Bij een nieuwe woning horen nieuwe spullen. Nu heb ik nog geen nieuwe woning maar ben wel al druk bezig met het maken van moodboards. Ik heb al aardig een beeld van mijn nieuwe interieur. Het wordt een mix van een beetje sjiek met een Hollands tintje. Ik ben namelijk dol op blauw. Ik zit te denken om dit behang in mijn woonkamer te plaatsen:

fotobehang

Omdat ik dit wil combineren met witte meubelen zoek ik nog een mooie tegenhanger. Natuurlijk komt er een houten vloer maar ook op een andere manier kan je zorgen voor een goede tegenhanger. Een van de dingen waar je je interieur mee maakt (of kraakt) is je raamdecoratie. Mooie gordijnen houden niet alleen pottenkijkers buiten en warmte binnen. Ze kunnen heel veel sfeer aan je interieur geven. Hou je niet van gordijnen dan zijn er nog opties genoeg (kijk bijvoorbeeld eens op de site van Inplaza, keuze genoeg).

Persoonlijk vind ik houten jaloezieën heel erg mooi. In een van onze 1e appartementen hebben wij deze in de keuken gehad. Ideaal want je kan ze makkelijk schoonmaken. Daarbij geeft hout altijd een gevoel van warmte.

houten jaloezieen

In mijn nieuwe huis zou ik dan ook graag mijn blauwe behang willen combineren met houten jaloezieën. Dit in combinatie met witte meubelen en een kast vol Delfts blauw. Alleen de gedachte aan dit interieur doet mij al wensen dat ik snel een nieuwe woning vind, ik ben klaar om te starten met inrichten.

 

 

1 thought on “Houten Jaloezieën

  1. Leuk idee Danielle een Delfts blauw interieur ! als je wilt kan ik je wat voorbeelden aan behang en stoffen en raamdecoratie laten zien super leuke voorbeelden. Zodra je je droomhuis gevonden hebt wil
    ik graag met je meedenken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *