foto op canvas

Foto op canvas

Op dit moment zijn wij bezig ons huis in de verkoop te doen. Dat betekend veel opruimen, veel spullen die je al niet meer gebruikt in dozen zetten om ruimte en overzicht te creëren. Zo hebben we in de woonkamer een enorme grote grenen buffetkast verwijderd waardoor de ruimte ineens lijkt op een balletzaal. Leuk al die ruimte maar het is wel even wennen als al je spullen ergens anders staan.

Persoonlijke spullen

Van de makelaar kregen we de tip om ook alle persoonlijke spullen te verwijderen. Niet alleen de kleine foto’s maar ook de grote canvas foto’s van de kinderen. Deze konden we wel aan de wand laten hangen maar dan gaan ze ze bewerken en krijg je een wazige vlek op de foto. Dit zie je wel vaker op verkoopfoto’s en persoonlijk vind ik dit erg afleidend (net als gephotoshopte haardvuurtjes).
Daarbij is het voor kijkers ook niet fijn als er veel persoonlijke foto’s hangen. Je krijgt dan toch het gevoel alsof je inbreuk maakt op de privacy als je in een woning rondloopt. Je wilt je kunnen voorstellen dat jij daar komt te wonen en als er veel foto’s hangen voel je toch de sfeer van het huidige gezin.

Landschap/vakantiefoto’s

foto op canvas

Beste Canvas

Omdat ik de muur nu wel wat kaal vind ben ik aan het kijken of ik een leuke landschapsfoto of vakantiefoto kan laten afdrukken. Door een persoonlijke foto op canvas te laten afdrukken creëer je je eigen kunst. Die foto van die molen of dat bloemenveld toen je met de hele familie ging picknicken. Of die mooie foto van het Colosseum of de Eiffeltoren van die vakantie met je partner. Op deze manier krijg je een foto met een persoonlijke verhaal zonder dat er echte personen op staan. Zo blijft je woning in de verkoop toch nog een beetje van jezelf.

showcase-room_framed_floating_landscape

showcase-room_acryl-alu_landscape

monoeuvre_canvas.print

showcase-room_acryl-alu_couple

 

monoeuvre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *