hout in de keuken

Hout in de keuken

Ik ben een enorme Funda freak. De meeste mensen gaan ’s morgens eerst het nieuws lezen of kijken naar de berichten op Facebook. Het eerste wat ik doe als ik wakker ben is met een kop koffie kijken welke nieuwe woningen er op Funda staan. Met name dan in mijn eigen woonplaats maar ik heb ook een hele tijd naar woningen in Amsterdam en Utrecht gekeken. En dan mede puur voor het binnenkijken.

Heerlijk om op deze manier geoorloofd bij mensen naar binnen te mogen kijken. Lekker een beetje gluren bij de buren. Mijn favoriete ruimtes om te gluren zijn de woonkamer, keuken en de tuin. Misschien ook wel omdat je daar de grootste verschillen ziet. Slaapkamers zijn toch vaak het zelfde ingericht.

Witte keuken

Al is het bij de keuken toch veel wit wat ik zie. Dat snap ik wel want witte keukens zijn al jaren een trend. Een witte keuken is makkelijk te combineren. Je kan elke keer kiezen voor een andere kleur accessoires. En als je al een andere kleur theedoek en handdoek ophangt kan je in je witte keuken al een hele andere sfeer creëren. Daarbij verkoopt een witte keuken natuurlijk makkelijker. Soms kom ik woningen tegen waarin een rode of zelfs paarse keuken zit. Dit zijn nu eenmaal kleuren waar niet iedereen van houdt. Gelukkig kan je tegenwoordig al op een goedkope manier je keuken opknappen.

Header-keuken-Turi

Keuken met hout

Persoonlijk vind ik dat we in een witte keuken meer accenten moeten leggen met kleur of materiaal. Ik vind een witte keuken erg goed combineren met hout. En hout is een materiaal waar ook veel mensen van houden. Hierdoor zorg je voor een bijzonder effect in je keuken. Een houten kast of een houten aanrechtblad geeft je keuken net een iets ander effect. Voor mijn gevoel geeft het een kleine verrassing. Daarbij is wit een kille kleur en door hout toe te voegen voeg je ook warmte toe. En niet alleen warmte. Hout geeft ook een gevoel van luxe, zeker bij luxe design keukens.
Of je nu een landelijk interieur of een woning vol design hebt, hout past overal bij.

Keukeninspiratie

Heb ik je geïnspireerd om hout toe te voegen in je keuken? Of ben je nog op zoek naar een nieuwe keuken vraag dan het gratis inspiratie magazine van Grando aan. 84 pagina’s vol inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *