Op de bureaustoel

Het is officieel, alle scholen zijn weer begonnen. Dat betekend dat wij ook als ouders weer aan de slag moeten, terug naar onze werkplek. Misschien dat we soms nog even wegdromen naar onze vakantiebestemming maar we moeten weer aan de arbeid.

Voor de een leuk voor de ander minder maar er moet nu eenmaal geld verdient worden.

Werkplek inrichten

Ik werk vanuit huis en heb dus de keuze om mijn eigen werkplek in te richten. Nu werk ik veel aan de keukentafel. Eigenlijk helemaal niet goed. Maar omdat onze woning in de verkoop staat hebben we mijn kantoor iets anders ingericht en vind ik het op dit moment even geen fijne plek om te zitten. het bureau is te klein. Daarbij ondervind ik vaak wifi problemen. Dit komt omdat de keuken tussen mijn kantoor en de router staat en er dus te veel stralingen zijn waar de wifi last van heeft.

Aan de keukentafel zitten is natuurlijk helemaal niet goed.. Je hebt een totaal verkeerde werkhouding. Je hoort natuurlijk niet op een eetkamers Fauteuils te zitten maar aan een mooi bureau met een directiefauteuil . Eentje die je kan afstellen maar ook nog eens erg mooi staat.

Ik kwam een paar inspirerende werkplekken tegen op internet. Mocht je dus ook je eigen kantoor kunnen inrichten of mag je van je werkgever meedenken aan je eigen werkplek dan hier een paar voorbeelden:

kantoor inrichten glas

Conceptglass

bureaustoel

Designboom

7e17b8b342426cf0d4e725e3760a99fc

Lost at e minor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *