hot or not

Hot or not.

Welk interieur geeft je het gevoel dat het als een warme deken om je heen zit? Wat is hot en wat kan not? Het inrichten van je interieur is voor sommige mensen nogal een dingetje. Ze weten vaak niet hoe en waar ze moeten beginnen en  zien dan dat het eindresultaat toch niet aan de verwachtingen voldoet als dat ze in gedachten hadden. Het valt tegen en het totaalplaatje lijkt niet op het plaatje die in de woonbladen stond. Het kwaad is al geschied (dit klinkt rampzalig) en wordt het tijd om advies te vragen aan een stylist.

Een interieurstylist kan je vooraf een goed advies geven en zal samen met de opdrachtgever een duidelijke stappenplan maken. Wat zijn de wensen van de bewoners en zijn deze uitvoerbaar? De stylist zal samen in overleg met de bewoners een programma maken en er uiteindelijk voor zorgen dat het interieur dus daadwerkelijk als een warme deken om hen heen zit.

Trends zijn tijdelijk. Wil je daaraan meedoen of heb je een eigen stijl? Zoals de mooi gestijlde woonkamers in de bladen staan is vaak moeilijk te realiseren in je eigen huis. Persoonlijk vind ik dat je echt uit moet gaan wat bij jou past en geef je interieur een persoonlijke touche. Tegenwoordig kan alles. Denk daarbij aan een gymbok als zitelement of een fiets die zomaar ergens tegen een muur staat. Leuk hoor, maar bedenk goed of dit wel past bij de rest van de meubels en accessoires.

Tip!Blijf bij jezelf en met een goed advies straalt je interieur zoals jij dat wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *