5 voordelen van kunstgras in de tuin

Stel: je houdt van mooi wonen. Van perfectie. Van een tuin. Van buiten zijn. Van een gazonnetje… maar je houdt he-le-maal niet van tuinieren… dan moet je zéker eens kunstgras overwegen. Want met kunstgras heb je gegarandeerd een mooi gazon  dat heldergroen is en geen onderhoud en tijd van je vraagt. Maar het hebben van kunstmatig gras heeft nog véél meer voordelen!

  1. Geschikt voor mensen met gras(pollen)allergie

Ben je allergisch voor gras of voor graspollen? Dan zijn het voorjaar en de lente voor jou geen leuke tijd. Ben je ondanks je allergie toch graag buiten, dan is kunstgras ábsoluut een redder voor jou. Met kunstgras heb je uiteraard geen last van je allergie. Je kan nu zelfs een middagje in de zon liggen in je eigen tuin… zonder niesaanvallen en rode ogen!

  1. Altijd een keurig gazonnetje

Bruine plekken? Mosgroei tussen je gras? Dode hoeken? Met kunstgras ben je in één klap af van alle nadelen die echt gras met zich meebrengen. Dus wil jij zeker zijn van een netjes gazon zonder uitgeleefd karakter… Kunstgras is het antwoord!

  1. Geschikt voor intensief gebruik

Ravotten? Sporten? Kunstgras kan heel veel hebben! Zorg wel dat je het juiste type kunstgras neemt, zodat je verzekerd bent van een lange levensduur en een florissante uitstraling van je gazonnetje.

kunstgras

  1. Niet van echt te onderscheiden

Kwaliteitskunstgras is niet van echt te onderscheiden. Waar kunstgras vroeger bekend stond om “veel te groen” en “te perfectionistisch om echt te zijn” is kunstgras vandaag de dag niet van echt te onderscheiden. Mensen die kunstgras uitsloten omdat ze het te onnatuurlijk vinden, moet zeker eens een showroom van een kunstgrashandel gaan bekijken vandaag de dag!

  1. Onderhoudsvrij

Kunstgras is dé uitkomst voor mensen die graag een mooie, ordelijke tuin willen hebben, zónder dat ze daar tijd aan kwijt zijn. Dus houd je niet van maaien, kalken, bemesten, bijsnijden, bijzaaien, enzovoorts… dan is kunstgras dé oplossing voor jou.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *