hoogslaper met bureau

Hoogslaper met bureau

De afgelopen weken zijn er weer veel studentenkamers ingericht. Een van de ideale bedden voor een studentenkamer is de hoogslaper met bureau.
Wist je dat je een steigerhouten bed kind in allerlei vormen zelf kan maken. Ideaal voor de student met een laag budget.

Ruimtebesparing

Het ideale aan deze oplossing is de ruimtebesparing die het oplevert. Doordat twee functies (slapen en werken) te combineren creëer je ruimte. En zeker in de kleine slaapkamer is dit wel handig. Naast het het bed heb je dan alleen nog een kast nodig om de kleding in op te bergen. En heb je een studentenkamer of tienerkamer dan is het ook handig om de slaapkamer in te richten met een kleine bank. Als je hiervoor kiest voor een slaapbank hebben loges ook gelijk een slaapplek.

Hoogte slaapkamer

Niet in elke kamer kan een hoogslaper. Je moet er rekening mee houden dat je nog recht op in je bed kan zitten en dan nog ruimte boven je hoofd overhoudt. Heb je dit niet dan kan je beter kiezen voor een half hoogslaper.

Materiaal hoogslaper

Er zijn veel hoogslapers verkrijgbaar. De meeste zijn wit maar met de steigerhout trend zijn er ook veel handgemaakte steigerhouten hoogslapers gekomen. Een groot voordeel hiervan is dat het bed dan ook op alle vlakken naar je eigen smaak gemaakt kan worden.

Bron 1e foto: Talosanomat

hoogslaper hout

Bron: Zomerzoen

hoogslaper met zitje

Bron: Hioshop

hoogslaper met bureau

Bron: Kidsrooms

hoogslaper met bureau

Bron: Thebooandtheboy

hoogslaper met bureau

Bron: Ladela

hoogslaper met bureau

Bron: Winkelkraam

hoogslaper met bureau

Bron: De boomhut

hoogslaper met bureau

Bron: Leenbakker

hoogslaper met bureau

Bron: Verkerkebuitenleven

hoogslaper met bureau ikea

Bron: Ikea

hoogslaper met bureau

Bron: Lundia

hoogslaper met bureau

Bron: Pinterest

Meer kinderkamer inspiratie en ideeën voor het inrichten van de kinderkamer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *