houten jaloezieen

Houten jaloezieën versieren je huis

Hout is een prachtig materiaal voor vloeren, meubels en zelfs voor je ramen. Houten jaloezieën passen namelijk prima in iedere ruimte van je huis. Van je woon- en slaapkamer tot de aangrenzende hobby- en werkruimte. Het smaakvolle en trendy uiterlijk van houten jaloezieën komt niet alleen door de prachtige kleuren maar met name door het speelse licht dat door de lamellen schijnt. Dat geeft iedere kamer een eigen sfeer.

Veelzijdig en smaakvol
Hout staat voor stijlvol en duurzaam. En door de verschillende soorten hout en toepassingen past het in iedere woning en interieurstijl. Zo accentueren rood mahoniehouten jaloezieën een landelijk ingerichte woonkamer. En een strakke kantoorinrichting wordt afgemaakt met een paar stijlvolle zwarte houten jaloezieën. Voor iedere smaak is er wel een passende kleur te vinden en als je wilt, voorzien van de sfeervolle houtnerf. En door de ruime kleurkeuze in ladderbanden zijn jouw houten jaloezieën uniek.

Maar er is meer
Naast hun elegante uiterlijk zitten er nog meer voordelen aan het hebben van houten jaloezieën. Zo zorgen houten jaloezieën voor verkoeling en schaduw wanneer het buiten warm en zonnig is. En als het ‘s winters koud is, zorgen jaloezieën voor bescherming om de kou buiten het huis houden. Gesloten laat het bijna geen licht door, wat de jaloezieën ideaal maakt om een ruimte goed te verduisteren. En als de houten jaloezieën halfopen staan, voorkom je vervelende inkijk en heb je genoeg privacy, terwijl je zelf wel makkelijk naar buiten kunt kijken.

Makkelijk monteren
Op de website van Creon kun je je houten jaloezieën heel eenvoudig online bestellen. Door het handige bestelproces weet je meteen wat je nodig hebt en wat het je totaal gaat kosten. Voordat je gaat bestellen, moet je alle maten heel nauwkeurig opmeten. Op de pagina inmeetinstructies wordt beschreven hoe je dat exact moet doen. En als alles goed is opgemeten kun je tot bestellen overgaan. De jaloezieën worden vervolgens bij je thuisbezorgd.
Met houten jaloezieën breng je veel gezelligheid en sfeer in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *