meer kleur

Hoe zorg je voor meer kleur in je interieur?

Mag het wel wat kleurrijker in je interieur? Leuk, daar wordt je woning een stuk vrolijker van! Ook laat je zo meer karakter zien: altijd wenselijk in je woning. Benieuwd hoe je nu goed kunt zorgen voor een kleurrijk interieur? Lees gauw verder voor onze tips!

De muren verven

De muren vormen een groot oppervlakte in je huis! In veel woningen hebben de muren een witte kleur. Prima, maar ook wel een beetje saai. Daar kun je wel iets leukers van maken: geef je muren een lik verf! Zo krijgt je kamer echt een totaal nieuwe look – precies waar je naar op zoek bent. Sigma verf kopen is een optimale keuze: ga voor kwalitatieve verf met een goede dekking. Zoek de verf uit in de kleur die jij het mooist vindt. Qua afwerking is matte muurverf een populaire keuze, voor een strak en modern resultaat. Ga bijvoorbeeld voor Sigmapearl Clean Matt, een stijlvolle en zeer matte verfsoort. Met slimme technologie is je muur met deze verf gewoon makkelijk schoon te maken, een handige bijkomstigheid in je interieur.

Kleurrijk meubilair

Je meubels spelen een belangrijke rol in je interieur. Kijk eens goed rond in je kamer: zijn er meubels van kleur te vinden? Grote kans dat de styling wel wat kleurrijker kan – we hebben namelijk vaak de neiging om voor zwart, grijs of bruin te kiezen. Maar denk bijvoorbeeld liever aan een bank of stoelen in geel, rood of groen! Je hoeft daarbij niet voor de felste kleurtinten te kiezen: als je gaat voor pastel, wordt het nooit te druk in je woning.

Kleur in huis met planten en bloemen

Kamerplanten zijn niet aan te slepen in de moderne woonstijl! En dat is niet gek: ze zorgen voor levendigheid in je woning. Zeker als je planten in verschillende groene tinten in huis haalt – zo zorgen ze voor een speels geheel. Met bloemen maak je deze vrolijke look helemaal compleet, het liefst in uiteenlopende kleuren!

Gordijnen in een vrolijke kleur

Er wordt vaak maar weinig aandacht besteed aan gordijnen in huis. Om ervoor te zorgen dat je gordijnen niet alleen een praktisch doel dienen, maar ook een fraaie toevoeging aan je interieur vormen, kies je voor kleurrijke gordijnen. Ga voor een combinatie met een trendy materiaalsoort – denk aan fluwelen gordijnen in okergeel of bordeauxrood. Daar raak je niet op uitgekeken!

Kleurrijke accessoires in huis

Ten slotte mogen kleurrijke accessoires in huis niet ontbreken! Met accessoires in een vrolijke tint kun je ook op een subtiele manier voor meer kleur in je woning zorgen: ideaal als je bang bent dat de look anders te bont wordt. Waar je precies aan kunt denken? Een kleurrijk vloerkleed is een ware eyecatcher, mooi onder de bank bijvoorbeeld. Of ga voor kleurrijke bloempotten, vazen en sierkussentjes. Nog een klok en een poster aan de muur in een fraaie kleur erbij – en de look is helemaal compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *