tuinfeest

Hoe style je je tuinfeest?

De zomer komt er aan en hopelijk hebben we vaak mooi weer om een feestje in de tuin te kunnen vieren. Ongeacht de grootte van je tuin kun je hier een bijzonder sfeertje voor creëren. Als je de onderstaande punten meeneemt, dan zit de sfeer er al gauw in.

  • Linten

Je kunt een oud laken of oude lappen in repen knippen of bij www.lintenkopen.nl kant en klare linten kopen, het effect is in ieder geval erg gezellig. Je kunt kiezen voor repen enkel in effen wit of juist voor verschillende kleuren door elkaar heen. Je hangt ze aan een waslijn, onderin de bomen als je die in je tuin hebt staan, of aan stokken die je in de grond prinkt.

tuinfeest linten
  • SFEERVOLLE VERLICHTING

Verlichting hoeft zeker niet duur te zijn. Als je ruim op tijd begint kun je bijv. de lege appelmoesglazen bewaren, of ander glaswerk en met een metalen draadje hang je ze aan een tak, onderin een boom, aan de partytent of aan een haakje in de muur, of…je zet ze los op de grond. Een waxinelichtje er in en klaar is kees. Het glaswerk kun je ook als bloemenvaasjes gebruiken en als je dan toch fakkels wilt? Plaats ze dan eens bij elkaar in een pot met planten.

tuinfeest fakkels
  • SFEERVOLLE TAFELS

Je kunt uiteraard je bestaande tuintafel gebruiken of misschien heb je nog wel een biertafel staan of zou je die kunnen lenen… door deze net even leuk te versieren, krijg je een heel andere sfeer. Plaats een houten stok links en rechts en bevestig een vlaggenlijn, of lichtjes aan een lijn. Groot of kleine mensen maakt niet uit. Door er grote tafelkleden/lappen stof of oude lakens over heen te draperen, krijgt het meteen zo’n zomers gevoel. Een klein bloemetje in een emmer hier en daar als finishing touch.

Wil je laag bij de grond zitten, dan kun je spreien en leuke plaids op de grond leggen met kussens en van pallets stapel je een lange tafel.

Heb je een paar bomen staan dan kan je ook kiezen voor een hangplek. Gewoon een hangmat kopen en deze ophangen. Wedden dat er, zeker door kinderen, om gevochten wordt.

Je kunt hier bankjes bij zetten, stoelen lenen of juist een willekeur van stoelen in verschillende maten en kleuren bij zetten. Wel zo leuk en wel zo makkelijk.

tuinfeest lange tafel
  • EEN GEZELLIGE BAR

Natuurlijk kun je een biertap huren voor het geval je die nodig hebt, maar je kunt de andere drank ook gezellig presenteren via een zelf getimmerde bar. Eenvoudig weer een vlaggenlijn erboven, of leuke wegwijspijlen (www.puurworkshop.nl en het is meteen gezellig. Een pallet op zijn zij zetten en je hebt al bijna een bar. Het tafelmodel koelkast kun je er ook praktisch achter zetten, maar ziet het er van voren een stuk gezelliger uit.

Ik zou nu zo een feestje willen gaan vieren.

  • LEUKE LINKS

Ik heb veel ideeën gevonden op de volgende sites:

www.welke.nlwww.pinterest.nl, www.vtwonen.nl en www.lintenkopen.nl

Groetjes Marie-Jose

MARIE-JOSE SCHREIBERS


06 41 78 93 52 info@puurbinnen.nl

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.