hoe ruim je je schoenen op

Hoe ruim je je schoenen op?

Iedereen kent het wel het probleem van de rondslingerende schoenen. Hier thuis hebben we met 5 personen een behoorlijk assortiment aan schoenen. Slippers, laarzen, sportschoenen, snowboots en dan nog de dagelijkse schoenen. Alles bij elkaar een behoorlijk stapel schoenen. Hoe berg je dat nu op?

Schoenen opbergen

Ik heb bij ons thuis al van alles geprobeerd. Toen de kinderen nog klein waren ging het goed. Zowel mijn man als ik zetten onze schoenen altijd netjes in het schoenenrek neer. Toen de kinderen begonnen te lopen stonden daar dan van die schattige kleine schoentjes voor. Dan kon ik altijd vertederend kijken naar die kleine schoenen in verhouding met die van ons. Maar ja nu zitten ze alle drie op de basisschool dus de maten 35,34 en 28 slingeren nu rond in de bijkeuken. Netjes in een schoenrek neerzetten is er helaas niet bij. 

Mijn schoonzusje heeft een bak staan waar iedereen zijn schoenen in legt/gooit. Ik vond dat ook wel iets voor ons gezin. Konden ze binnenkomen en gelijk de schoenen in de mand gooien. Een mand van hun en een mand voor mijn man en mij. De 1e weken ging dit prima en omdat iedereen het zo netjes deed was het ook nog makkelijk terug vinden. Toen werden de dagen warmer. ’s Ochtends gingen ze op gympen of schoenen naar school maar zodra ze thuis waren gingen de slippers aan. Steeds vaker lagen er schoenen naast de mand die door iedereen er maar gewoon weer in werden gelegd/gegooid wat een steeds groter mengelmoes van de schoenen maakte. Nu is het zo dat ik de kinderen ’s morgens al vijf minuten voordat we weggaan naar de schoenenbak laat gaan om hun schoenen uit te zoeken en vast klaar te zetten.

Schoenenrek

Het wordt hier in huis dus toch weer tijd voor een schoenenrek. Een rek waarin iedereen zijn eigen plek krijgt. Ik ben alvast op zoek gegaan naar inspiratie:

Bron 1e foto praxis

schoenenrek kistjes

Bron: Miasinterior

schoenenrek wit

Bron: Esmeraldas

schoenenrek pvc buis

Bron: Homestoriesatoz

schoenenrek

Bron: Welke

schoenenrek rekjes

Bron: Apartmenttherapy.com

schoenenrek brocante

Bron: Alles brocante

schoenenrek modern

Bron: Nordicdays

1 thought on “Hoe ruim je je schoenen op?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *