Hoe je het maximale uit je tuin kunt halen

Het tuinseizoen ligt eigenlijk achter ons maar daarom is het een goed moment om na alvast na te gaan denken over de tuin in 2019. Wat gebruik jij je tuin wel optimaal?

Als je kijkt naar het afgelopen tuinseizoen kan je dan zeggen dat je je tuin optimaal gebruikt hebt? Kon je alles doen wat je wilde doen? Hieronder de meeste gebruikte opties en mogelijkheden:

1. Relaxen

We willen natuurlijk allemaal lekker kunnen zitten in onze tuin. Niet alleen met ons eigen gezin maar ook met visite. De tuin is vaak een plek waar we trots op zijn en waar we in de zomer graag met andere vertoeven. Was jouw zitmeubel groot genoeg? Of heb je extra zitmogelijkheden?

Natuurlijk moet in eerste instantie het meubel groot genoeg zijn voor je eigen gezin maar het is altijd handig om extra stoelen te hebben mocht er visite komen. Er zijn erg leuke opstapelbare tuinstoelen verkrijgbaar. Deze kan je in een hoekje in de schuur plaatsen.  Zo heb je altijd een zitplaats voor je gasten.

2. Eten in de tuin

De manier om optimaal van je eigen tuin te genieten is door bij mooi weer elke dag in je eigen tuin te eten. Natuurlijk is BBQ de ideale manier om buiten te koken maar elke dag BBQ hoief van mij ook niet. Wel vind ik het erg gezellig om buiten te eten. Gewoon binnen koken en daarna gezellig in de tuin opeten. Daarbij hoort natuurlijk een goede tuinset.

Zorg er voor dat je eettafel niet te ver van de keuken af geplaatst wordt. Je moet dan elke keer met alle je spullen door de hele tuin heen.

3. Opbergen

Al die spullen moeten natuurlijk ook worden opgeborgen. Voor het behoud van je spullen is het beter ze te beschermen tegen de weersomstandigheden van de winter. Niet iedereen heeft hiervoor een ruime schuur of garage. Bij Tuinmeubelshop tuinmeubels kan je hele mooie beschermhoezen kopen.

Op deze manier maak je optimaal gebruik van je tuin. Kijk goed naar de functies die jij er in wilt verwerken en maak daar speciale plaatsen voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *