De interieur trends voor aankomende winter

De trend voor aankomende winter is luxe. Het gaat weer goed met de economie en dat zien we terug in het interieur. We willen ook thuis weer genieten van net dat beetje extra.

Trend 1:

Luxe stoffen

We zagen het al een tijdje maar de luxe stoffen zoals  o.a fluweel blijven een trend. Niet alleen straalt het meubel op deze manier iets luxueus uit, het voelt ook nog eens superzacht aan. En naast de stof zelf zien we dat de stoffen druk bedrukt zijn. Bloemen, motieven en prints zijn helemaal in. Daarnaast zien we ook nog steeds veel leer in het interieur. Leer heeft van oudsher al een luxe uitstraling en gaat lang mee waardoor leer al jaren favoriet is in de meubelbranche. 

Trend 2:

Groots

We mogen weer groots denken. De 4-persoonsbank mag weer in de woonkamer staan. Het super de luxe gigantische bed mag de slaapkamer weer in. En in de eetkamer mogen we weer een grote tafel plaatsen. Combineer dit met een eettafelbank en jouw kamer is klaar om groots te genieten.

Deze bijvoorbeeld van Robuustetafels.nl

We mogen weer laten zien dat het goed met ons gaat. Dat we weer een goede baan hebben, dat we ook volgend jaar er weer in koopkracht op vooruitgaan. Dat we weer genieten van het leven.

Trend 3

Goud en brons kleuren

Ook de kleuren passen zich aan. Flexa heeft haar kleur voor 2019 bekend gemaakt: Spiced Honey. Deze warme amberkleurige tint is gekozen om een sfeer van positiviteit en optimisme te brengen – een verlangen om ‘het licht binnen te laten’. De kleur lijkt op goud en is heel erg goed te combineren met allerlei andere kleuren.

Door deze kleur met gouden en koperen accessoires te combineren krijg je een enorm gevoel van rijkdom. Gebruik voor je meubels hout als basis en je kan eindeloos stylen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *