Het huis van Hellen

Hoe ben je aan het thema van je woon/slaap/kinder/babykamer gekomen?

Ik houd van natuurlijke materialen en kleuren als zwart, wit en grijs. Ik vind dat een mooie basis waar je aan toe kunt voegen wat je wilt. Ik koop spullen die ik mooi vindt en die rust uitstralen.

Hoe ben je aan je inspiratie gekomen?

Inspiratie haal ik van pinterest en instagram. Via mijn instagramaccount knibbelknabbelknuisjehuisje volg ik verschillende accounts en probeer ik zelf ook mensen te inspireren.

Welke kleuren / welk behang heb je gebruikt?

Mijn basis is hout met wit, zwart en grijze kleuren.

Ervaar mooi wonen…

Is er een bijzonder item, zoals een erfstuk?

Mijn hele huis vind ik bijzonder. Tijdens de verbouwing zijn de muren blijven staan en is de rest geheel vernieuwd. Het oude karakter van het huisje is gelukkig bewaard gebleven.

Zijn je meubels nieuw of 2e hands?

Het is een combinatie van nieuw en tweedehands. Zo komt de eettafel van marktplaats net als het wastafelmeubel en de wasbak. Het logeerbed is een bed waar ik als tiener op sliep. Met een spuitbus kreeg hij een tweede leven. Ook de deuren zijn oud, ze komen uit een oud slooppand. De rolgordijnen heb ik destijds uit een locatie gehaald van mijn werk, deze ging dicht. Alle grote meubels zijn nieuw. Ik houd ervan om spullen een nieuw leven te geven.

Natuurlijk vinden we het leuk als je een ander inspireert. Waar heb je de spullen voor je kamer gevonden?

De spullen vond ik op marktplaats, Ikea, kwantum, action. De grote meubels zoals de bank en de eetkamer stoelen komen van pronto wonen. Het leuke daar is dat je alles in dezelfde stof kan bestellen. Zorgt voor een mooie eenheid.

En als laatste, heb je nog een leuke tip voor alle andere die bezig zijn met hun interieur? Bijvoorbeeld je favoriete woonwinkel. Of tips waar jij altijd rekening mee houdt als je een kamer inricht.

Koop wat je mooi vindt dat past altijd bij elkaar. Twijfel je toch maak dan borden op Pinterest dit werkt als een soort moodboard.

Heb jij ook een mooi interieur? Doe mee met onze wedstrijd: https://www.interieurinspiratie.nl/binnenkijken-bij-wedstrijd/

Station7 op de vt wonen & design beurs

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *