snor festival

Het 1e Snor festival

Vandaag werd voor het eerst het Snor festival gehouden. Samen met mijn gezin gingen we op pad om dit nieuwe festival te bezoeken. Voor ons ook een mooi moment om te zien hoe camping De Lievelinge eruit ziet. Ik had deze camping namelijk al een keer gevonden en we overwegen om daar volgend jaar een van de huurobjecten te huren.

Als we aankomen zien we dat al veel mensen hun auto’s in de berm zetten en gaan lopen. Het is heerlijk weer dus ook wij zetten onze auto neer ondanks dat de tomtom zegt dat het nog een kilometer verder is gaan wij, kuddedieren als we zijn, achter de “massa” aan. Ook omdat we zien dat verder gekeerd wordt gaan we we van uit dat we vanaf hier moeten lopen. Gelukkig is het prachtig nazomer weer op deze 1e dag van de herfst en is een stukje lopen dus niet erg. (Later blijkt dat we als we naar de tomtom hadden geluisterd vlak voor de deur hadden kunnen parkeren)

Het is zelfs zo lekker dat er in het meer waar we langskomen gezwommen wordt wat ons echt een zomersgevoel geeft. Dit zomerse gevoel wordt bij binnenkomst op het festival nog eens versterkt. Een joekel van een bbq brengt je met zijn geuren meteen terug naar de zomeravonden dat we buiten in onze eigen tuin hebben gezeten. 

snor festival

Het hele aanzicht van het festival zorgt voor een zomers gevoel. De grote tent met daaronder o.a. de boeken van Snor (gelijk het boek Op de achterbank ingeslagen voor de zomervakantie van 2015) en de chocola van Snor.

Na een rondje op het voorterrein zijn we de camping overgelopen. De camping straalt een hoog hier hoeft niets gehalte uit. Overal zit iedereen te genieten van de omgeving, het weer en elkaar. Een echte familiecamping welke met bijzondere items gestyled is. Neem nu de kinderboerderij waar de hangbuikzwijntjes een wel erg bijzonder verblijf hadden.

snor festival

Of welk kind vindt het nu niet leuk om zich even te nestelen op een heuse tractor.

IMG_3607

Overal was wel iets te doen. En alleen de aanblik van al die prachtige oude caravans en campers die er stonden was het rondje waard. Dit plaatje kwamen we achter op de camping tegen en geeft de sfeer van de camping goed weer:

camping de lievelinge

Na het rondje zijn we rond gaan kijken bij de stands die er stonden. Althans ik ging rondkijken terwijl ondertussen de kinderen zich vermaakte met de zweefmolen die standaard op de camping staat en de circus workshop die tijdens het Snor festival gegeven werd.

Op de Yvestown fair stonden allemaal bloggersvrienden met unieke producten zoals o.a. Maandagdaandag.

snor festival

Ik had ’s morgens op twitter voorbij zien komen dat Zilverblauw haar nieuwe plank mee zou nemen naar de fair dus deze ben ik even gaan bekijken.

zilverblauw borrelplank

Nog even snel een bos bloemen, de kinderen proberen bij de zweefmolen weg te krijgen en wij konden weer naar huis

IMG_3615

Volgend jaar zal ik zeker weer het festival bezoeken als het dan weer gehouden wordt maar als ik zag hoeveel mensen er vandaag waren en hoe deze mensen allemaal genoten van dit festival zie ik zeker een vervolg komen van het Snor festival

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *