turquoise woonaccessoires

Turquoise woonaccessoires

Nu de winter er weer aan komt is het tijd om weer wat in je interieur te veranderen. Tijd voor nieuwe kleuren, tijd voor turquoise woonaccessoires.

1. De kussens op de 1e foto komen van Ook in het paars. Zij verkoopt een grote collectie aan turquoise kussens. Daarnaast heeft ze ook plaids, woonaccessoires en super leuke hebbedingetjes in haar webshop.

2. Met turquoise behang kan je natuurlijk al snel een metamorfose uitvoeren. Je geeft met behang namelijk snel een andere look aan je woonkamer of slaapkamer.

turquoise behang

 

3. Deze turquoise deken kan prima gebruikt worden in de slaapkamer maar is ook heerlijk om tijdens de koude dagen lekker op de bank onder te kruipen. Deze kantha dekens worden gemaakt om vintage sari’s een tweede leven te geven. Er worden met de hand zes lagen sari’s op elkaar genaaid door middel van een rijgsteek. Deze Bengaalse wijze van borduren wordt kantha genoemd. De voor- en achterzijde van deze quilt worden van verschillende gerecyclede sari’s gemaakt, die samen een mooi kleurcontrast vormen. 

turquiose deken

Turquoise laat zich erg goed combineren met andere kleuren. Onderstaand kleurpalet van Seeds geeft daar een goed voorbeeld van.

tuquoise kleuren turquiose

Voorbeelden turqoise interieur:

turquoise huiskamer

Bron VT wonen

turquoise wonen

Bron: Uniquefabrics

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *