energiezuinigste radiatoren

Heat it up met de energiezuinigste radiatoren van Nederland

Feel free to… restyle your home! En vergeet daarbij de radiatoren niet. Kies voor een radiator die gezien mag worden, die bij jouw stijl en interieur past. Jaga heeft verschillende collecties met volop keuze in kleur, maten en toepassingen. Door de Low-H2O techniek zijn de radiatoren de energiezuinigste van Nederland en hebben ze een lagere CO2-uitsoot. Goed voor het milieu, jouw gezondheid en de energierekening!

Freedom
Ervaar ultieme vrijheid met de Jaga Freedom. Deze vrijstaande, compacte Low-H2O radiator kun je door zijn vorm en formaat eenvoudig in elk interieur plaatsen. Doordat de radiator verwarmt èn koelt is een lekker binnenklimaat gegarandeerd. Wel zo gezond.

Meer weten over de Jaga Freedom? Neem een kijkje achter de schermen bij de photoshoot met een wel heel bekende dame in de hoofdrol…

Pebbles
De natuur is de inspiratiebron geweest voor het ontwerp van Jaga Pebbles. Het verwarmingsrooster voor inbouwoplossingen verbindt binnen met buiten door een smal pad van kiezelstenen.

energiezuinige radiatoren

Vertiga
Jaga Vertiga: een verticale radiator met opvallend design, die tot wel 30% energie bespaart en krachtig presteert. Kies voor één van de drie designuitvoeringen – Dunes, Kirei of Glow – voor een echte eyecatcher in je woning.

Feel free to… check
Check onze Facebook of Pinterest voor meer inspiratie en informatie. Of neem contact op met het Jaga Stylisten Team via onze website www.jaga.nl. Ook voor meer info over de verschillende maten en kleuren kun je op de website van Jaga terecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *