kreadoe

Haak aan bij de creatieve beurs KreaDoe

Haken is hip. Dit veelzijdige vermaak is natuurlijk al langer een bekend fenomeen bij de creatieve beurs KreaDoe, maar tijdens de editie van 2014 staat het echt in het middelpunt van de belangstelling. Op een speciaal ingericht haakplein komen de laatste trends, hypes en patronen voorbij, bekende hakers geven presentaties, workshops, tips & tricks en er staat een bijzondere onthulling op de planning. KreaDoe vindt plaats van woensdag 5 november tot en met zondag 9 november in Jaarbeurs te Utrecht. Iedereen mag aanhaken.

Crochet Along
KreaDoe zelf haakt onder andere aan op het mateloos populaire Crochet Along; een initiatief van twee fervente hobbyisten die via Facebook stapsgewijs patronen onthullen voor een deken die naar persoonlijke wens en smaak gehaakt kan worden. Op 5 en 6 november zijn beide oprichters, Jolanda Verschiere en Tertia Mulder, aanwezig om het patroon voor de laatste rand bekend te maken. Daarmee zullen vele enthousiaste mede-hakers tijdens KreaDoe – letterlijk en figuurlijk – een eind breien aan hun eigen dekens, waarmee ze meteen in een leuke setting op de foto kunnen. Bovendien krijgen de fans een sneak preview van Crochet Along 2015. 

MyBoshi
In de aanloop naar KreaDoe 2014 worden nog meer klinkende namen (uit binnen- en buitenland) aan het programma toegevoegd. Onder andere de Duitse Felix Rohland en Thomas Jaenisch van MyBoshi, die een wereldwijde rage ontketenden met hun gehaakte mutsen, brengen vrijdag 7 november een bezoek aan de beurs. Hun verhaal en de insteek voor hun bezoek aan KreaDoe komen uitgebreid aan bod in een inhoudelijk persbericht dat eind juli verstuurd wordt.

Diversiteit
Maar KreaDoe biedt ook veel ruimte voor andere creatieve activiteiten. Met 35.000 bezoekers, 270 exposanten, 22 segmenten en 2 hallen is KreaDoe de meest diverse en grootste hobbybeurs van Nederland. Het is de place to be voor tientallen hobby’s zoals taarten en cupcakes maken, interieurdecoratie, bloemschikken, zelfmaakmode, breien, sieraden maken, scrapbooking, tekenen, schilderen, quilten, borduren en nog veel meer. Bezoekers kunnen shoppen, inspiratie opdoen of aan de slag gaan tijdens een van de vele workshops.

KreaDoe Creatief
De KreaDoe Creatief wedstrijd is inmiddels goed op gang. Iedere maand is er een nieuwe opdracht aan de hand van een specifiek thema. Uit de inzendingen voor de eerste opdracht van juni, met het thema ‘Here comes the summer’, is de inzending van Susanne van Dort als winnaar uit de bus gekomen. Voor juli is de opdracht: ‘Dit ben ik’; vakantie, even niet werken, studeren of hollen, tijd voor JOU, wat is typisch jij of onderdeel van jou? Meedoen? Stuur een foto van de creatie via Twitter of Instagram met de #hashtag van de maand en bekijk hier eerst alle spelregels.

Openingstijden en meer informatie
KreaDoe is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie is te vinden via www.kreadoe.nl
Tweet mee via #kreadoe en volg ons via @Kreadoe_Utrecht
KreaDoe Pinterest: http://pinterest.com/kreadoe
Facebook: https://www.facebook.com/KreaDoe

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *