Grachtenpandjes behang van Perron 11

Grachtenpandjes behang van Perron 11

delftsblauwe-huisjes-collectie

Dit mooie posterbehang van Perron 11 met Amsterdamse huisjes maakt zowel de jongenskamer als  de meisjeskamer super origineel! De grachtenpandjes, de volle maan en de vliegende Cadillac geven de kinderkamer een heel bijzondere sfeer. Welk kind droomt er niet van om midden in de nacht boven de stad te cirkelen in een vliegende oldtimer auto? Dit behang is verkrijgbaar met of zonder auto en in zes verschillende kleuren, waaronder zwart-wit, grijs, roze en delfts blauw. Zit jouw kleur er niet bij? Wij kunnen de kleuren tegen meerprijs naar wens aanpassen!

Maatwerk
Wij ontwerpen al ons behang zelf. Hierdoor kunnen wij onze collectie behang in een standaardmaat leveren, maar desgewenst ook tegen meerprijs op maat maken voor jouw baby- of kinderkamer. Dat betekent niet alleen dat we het behang passend op jouw muur maken –hoe groot, lang, klein of kort ook- maar dat we de compositie en kleurstelling ook kunnen aanpassen. We kunnen bijvoorbeeld rekening houden met kleurtinten en plaatsing van meubels! Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Meer informatie over maatwerk is hier te vinden.

Vliesbehang

Al ons posterbehang wordt gedrukt op zeer goede kwaliteit vliesbehang, waarbij de muur ingerold moet worden in plaats van het behang zelf. Dat maakt het plakken van het behang zeer gemakkelijk, zelfs als je een onervaren klusser bent!

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *