Grijs vloerkleed

velours vloerkleed soft concrete

Grijs vloerkleed

Zonk vloerkleden is al meer dan vijf jaar een betrouwbare internet leverancier van vloerkleden. Begonnen als een bedrijf dat zich specialiseerde in maatwerk natuur vloerkleden gemaakt van sisal en wol, is het ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat een collectie voert over de volledige breedte van het vloerkleden spectrum.

Toch blijft Zonk vloerkleden trouw aan waar het mee begonnen is. Onder de merknaam Zonk  levert Zonk nog steeds natuur vloerkleden op maat. Een flexibele houding, persoonlijke aanpak, scherpe prijs en vooral ook kwaliteit blijft er voor zorgen dat Zonk een belangrijk onderdeel blijft van de organisatie en een bepalende speler binnen de Benelux op het gebied van natuur vloerkleden.

Onder www.vloerkleden.nl levert Zonk nu een prachtige collectie luxueuze wollen vloerkleden van diverse ontwerpers waaronder Frans Molenaar. Daarnaast van merken zoals Hay en Sterk Design. De voordelen van wol zijn groot en met de Beach life en Arctic life collectie van Frans Molenaar heeft vloerkleden.nl het summum aan wollen vloerkleden in huis. De kleurcollectie is daarbij afgestemd op hedendaagse trends maar ook op klassieke waarden.

Om de keuze vanuit huis te kunnen maken heeft Zonk vloerkleden een unieke gratis stalen service. Hierdoor kan een keuze thuis gemaakt worden en kan winkelbezoek achterwege blijven. Uitleveringen gebeuren door een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in consumentenbezorging. Zij maken met u een afspraak over de uitlevering van het vloerkleed. Hierdoor wordt het wachten op een levering tot een minimum beperkt.

zonk_vloerkleden_logo_standaard

www.vloerkleden.nl     www.zonk.nl      www.facebook.com/zonkvloerkleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *