Glamour Behang

Als je muren alle kleuren al gehad hebben, wat dan? Terug naar, altijd goed, wit? Dat is veilig. Maar serieus, RAL 9010 hebben we nu toch ook wel eens gezien.

Breng wat glamour in je leven en ga op zoek naar een spetterend behang. Zoals een vriendin, voor wie ik de stoffering aan het uitzoeken ben, zei; “in de hal wil ik een hysterisch behang”. Nou dat laat ik me geen twee keer zeggen. We begonnen met een gezamenlijk board op Pinterest. Zij krijgt een berichtje bij elke foto die ik erin zet. Bijzonder praktisch en leuk om hier de reacties op te horen.

glamour behang

Dit vrolijke vogeltje scoorde meteen goed, in koningsblauw met frisse groentinten en knalrose. Dat ontgaat niemand bij binnenkomst. Kijk maar eens bij de ‘Sunbird’ van Osborne & Little voor de hele collectie.

Wil je nog exclusiever? Schumacher uit Amerika is nog niet heel bekend in Nederland, maar heeft prachtig behang. Schitterende geometrische patronen, ontwerpen van bekende designers, bloemen of stoere dierenprints. In kleuren die net dat beetje extra toevoegen aan de woonkamer, slaapkamer of, waarom niet, de hal.

Soms is een kleur te veel van het goede. Ingetogen sjiek kan ook op de muur. Denk dan eens aan een combinatie met metaal, pauwenveren, riet of wol. Een lust voor het oog en ook nog goed voor de akoestiek.

glamour behang

Deze blog is geschreven door Marieke Zegers van All’interno in Amsterdam.

Moodboards van All’interno via Pinterest, Osborne & Little en Schumacher.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *