geometrische kunst zelfmaken

Geometrische kunst zelfmaken

Niets is leuker dan je eigen kunst te maken. Iets in je interieur te hebben wat door jouw handen gemaakt is. Een stuk welke andere eigenlijk ook wel op de muur willen hebben en aan je vragen waar je het gekocht heb. Dat soort complimentjes maakt je dag goed, wetend dat jij het zelf hebt gemaakt. 

Niet verder vertellen maar dit kunstwerk kan iedereen maken. Het is namelijk gemaakt met papier, draad en een naald. En nog makkelijker ook het patroon staat op Vintagerevivals.com Het enige wat jij hoeft uit te kiezen in welke kleur je deze beauty wil maken.  Koper, babyblauw, neon geel of zachtroze.  Net wat past bij jouw interieur.

Wil je meer creativiteit kwijt in je kunst? Combineer meerdere vormen, vergroot de vorm of maak meerdere vormen over elkaar heen in verschillende kleuren tot een kleurrijk geheel. Het kan allemaal en is zo klaar.

Het leuke is als je je eigengemaakte kunst ook nog eens combineert met een bijzondere lijst. Persoonlijk zou ik hem combineren met een lijst van de kringloop en deze in koper of neon spuiten.

Het is ook erg leuk om kaarten met deze geometrische vormen te maken. Verjaardagskaarten sturen wordt op deze manier nog leuker. Iedereen houdt er van om daadwerkelijk post te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *