flip klok

Op de flip Klok kijken

Afgelopen week zat ik bij mijn huisarts. Ik had van te voren een afspraak gemaakt en zou om 9.10 aan te beurt zijn. Zoals ik het op de (online) agenda zag staan zou ik de 2e patiënt zijn. Ik heb bijna een uur moeten wachten voordat ik aan de beurt was. Omdat ik last van mijn schouder had werd ik geholpen door de arts in opleiding die zich daarin wilde specialiseren.

Ik ben altijd blij dat er in dat soort ruimtes geen klok hangt want dan ga je je alleen maar meer ergens. Je ziet de tijd dan voorbij vliegen en tijd is iets wat we tegenwoordig niet meer hebben.

Toch zou ik het niet erg hebben gevonden om naar deze prachtige klok te moeten kijken. Een klok met karakter en hoog op mijn wishlist. Een soortgelijke klok heb ik wel een tijdje als schermbeveiliger op mijn pc gehad en daar konden zowel ik als de kinderen lang tijd naar kijken. Kijken hoe de tijd weg tikt en zich een nieuw getal aandoet. Weer een minuut verder.

Deze flip klok is van het merk Karlsson.  Dit merk verkoopt overigens naast deze leuke flip klok nog veel meer mooie klokken. Het leuke aan deze klok is dat hij gelijk een kalender is en je duidelijk bij de tijd houdt. En tijd kunnen we allemaal wel gebruiken.

flip clock flip klok interieur flip klok klein flip klok flop clock klok flip klok kast klok zwart wit flip klok zwart wit klok retro klok wandklok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *