dierenliefhebbers

Gifts & More lanceert keuken- en woonaccessoires voor dierenliefhebbers

Gifts & More lanceert keuken- en woonaccessoires voor dierenliefhebbers

Gifts & More lanceert een nieuwe, zelf ontworpen collectie keuken- en woonaccessoires. Hiermee wil zij nog meer producten aanbieden voor dierenliefhebbers. De nieuwe collectie bestaat uit sierkussens, theemutsen, ovenwanten, theedoeken en schorten met levensechte afbeeldingen van bijvoorbeeld een hond of konijn. Gifts & More deed binnen haar webshop een onderzoek naar de meest favoriete dieren.De 10 populairste dieren zijn opgenomen in de nieuwe collectie.De nieuwe keuken- en woonaccessoires hebben een opdruk van één van de ontwerpen uit het nieuwe dierenthema. Afbeeldingen van een teckel, buldog, blonde labrador, chihuahua, kat, kitten, wild zwijn, konijn en kip sieren de nieuwe accessoires.

Ontwerpster  Yvonne (mede-eigenaar) heeft de collectie zelf ontworpen: ‘’Online verkopen wij veel verschillende woonaccessoires. Ik ontwerp deze vaak zelf, omdat ik zo de behoefte van onze klanten het beste kan nastreven. Ik vond zelf dat er meer producten moesten komen voor dierenliefhebbers. Vandaar deze realistische maar vooral erg leuke collectie!’’ Complete set De set ,bestaande uit sierkussens, theemutsen, ovenwanten, theedoeken en schorten, is een aanvulling op de al bestaande dierencollectie van Gifts & More. De hele collectie wordt aangeboden onder de naam Full Color.

Gifts & More Gifts & More is een webshop op het gebied van woonaccessoires. Naast woonaccessoires biedt de online winkel ook tuin- en keukenaccessoires. Naast living & lifestyle producten biedt Gifts & More ook accessoires voor buiten (deurmatten, windlichten en kussens) en benodigdheden voor in de keuken (keukentextiel). Gifts & More verkoopt accessoires in verschillende stijlen waardoor er in de webshop veel unieke items te vinden zijn. Gifts & More legt de focus op de landelijke stijl waarbij respect voor de natuur hoog in het vaandel staat. dierenliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *