sorbet kinderkamer

Saartje Prum klaar voor de zomer met collectie Sorbet

Haal al het lekkers in huis met Sorbet, de nieuwste collectie van kinderkamerspecialist Saartje Prum. Een heerlijke, zomerse lijn bestaande uit beddengoed, kussens en woonaccessoires met ijsjes en fruit. En om de slaapkamer compleet te maken, introduceert Saartje Prum ook een splinternieuw bed, het Poppenhuis. Kortom: weer zo’n collectie om je vingers bij af te likken. Bovendien: de gehele collectie is 100% Hollands, dus ook 100% vrij van kinderarbeid.

Stracciatella
De lijn Sorbet maakt van elke kinderkamer een vrolijke slaap- en speelplek. Denk aan fris, bloemig beddengoed én kussens met prachtige printjes en tule. Ook nieuw bij Saartje Prum: een nachtlampje ‘Yoghurt’ en sfeervolle slingers van stoffen aardbeien, leuk voor aan de deur of als cadeau. De producten zijn stuk voor stuk gehuld in snoepkleuren, met grappige namen als Stracciatella, Perzik en Pistache.

Poppenhuis
Speciaal voor de collectie Sorbet heeft Saartje Prum ook een nieuw bed ontworpen: het Poppenhuis. Een schattig en knus slaaphuisje. De kinderen slapen bovenin, het onderste gedeelte is ingericht als kastruimte. Handig om spullen in op te bergen óf te gebruiken als geheime speelplek. Ook makkelijk: het matras van het Poppenhuis is op borsthoogteideaal tijdens het voorlezen en verschonen.

saartje prum

Saartje Prum
Eigenwijs en een tikkeltje eigenzinnig. Dát is Saartje Prum. Het merk is in 2003 op de wereld gezet door Judith en Mariëlle. Twee zussen bij wie het woordje ‘gewoon’ niet in het woordenboek voorkomt. Het begon met het opknappen en verkopen van bijzondere meubels. Al snel kwam er een winkel in Driebergen en werden complete kinderkamers onder handen genomen. Sinds 2015 is daar nog eens een geheel eigen Saartje Prum-lijn bijgekomen. Met zijn tweeën zijn ze al lang niet meer; samen met de vijf ‘tantes van Saartje’ maken de zussen de wereld elke dag een stukje mooier.

Kijk voor meer informatie op de compleet vernieuwde website van Saartje Prum: www.saartjeprum.nl. Nu ook uitgebreid met een handige toolMaak je eigen Moodboard; een kinderkamer ontwerpen was nog nooit zo leuk én makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *