eve babymatras

eve introduceert babymatras

eve kondigt een uitbreiding van het assortiment aan met de introductie van de babymatras. Een smaakvol design matras ontworpen voor het optimale comfort en ondersteuning van baby’s en kleuters gedurende hun eerste jaren.

materiaal
De eve matras, geproduceerd in Engeland, is samengesteld van materialen van de beste kwaliteit. Het is een pocketverenmatras die baby’s en kleuters een uitstekende ondersteuning geeft. De matras bevat een ‘nursery grade foam’ laag; die garantie biedt dat de matras aan alle veiligheidsvoorschriften voor baby’s en kleuters voldoet en bevat geen schadelijke chemicaliën.

De matras bevat een waterdichte beschermlaag over de volle lengte. Deze beschermlaag, tussen de matrashoes en het “nursery grade foam”, beschermt tegen doorlekken en morsen.

De hoes van de matras is gemaakt van innovatieve superzachte Cairfull® 3D stof.
Het materiaal is wasbaar op 60 graden, droogt snel en is 400 keer meer ademend dan de standaard stoffen waarvan matrassen gemaakt worden.

veiligheid
De eve babymatras is zorgvuldig getest en voldoet aan alle UK en Europese veiligheidstandaarden voor matrassen.

garanties van eve
De eve babymatras wordt (bij bestelling voor 13.00 uur) binnen twee werkdagen geleverd. De matras mag 30 dagen getest worden waarna het kosteloos retour gestuurd kan worden. Op ieder eve baby- en kleutermatras zit 3 jaar garantie.
De matras is vanaf vandaag te bestellen via www.sleepeve.nl.

kosten
eve babymatras: €150
eve kindermatras: €180

afmetingen
De eve matras is verkrijgbaar in twee maten en is geschikt voor baby’s en kleuters tot 6 jaar.
eve babymatras: 60cmx120cm
eve kindermatras: 70cmx140cm

over eve Sleep
eve is van mening dat iedereen een perfecte start verdient. Met als doelstelling slaapproducten te ontwerpen die ‘simply beautiful en beautifully simple’ zijn belooft eve een energieke ochtend en een productieve dag. eve gelooft dat iedere geweldige dag de avond ervoor al begint.
Opgericht in Londen is eve Sleep inmiddels uitgerold door heel Europa.
eve Sleep heeft de ambitie om de ingedutte slaapindustrie te prikkelen met meer gemak, klant is koning-service en superieure producten waarbij de kwaliteit belangrijker is dan de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *