Erg mooie landelijke keuken, maar wel binnen budget

“We gingen voor onze nieuwe keuken naar Pelma Keukens in Goes. Op hun website kun je leuke keukens bekijken en ze staan goed bekend. We besloten om hier onze keuken te kopen. En we hebben er geen spijt van! Over alle aspecten rondom de aankoop van onze keuken zijn we heel tevreden,” zegt Janne-Marie van Lieburg uit Hendrik Ido Ambacht.

Ter vergelijking had ze ook nog een offerte bij een ander keukenbedrijf aangevraagd. Maar er was weinig verschil in prijs, dus stond familie Van Lieburg niks meer in de weg om naar Pelma te gaan. “Op internet hadden we al heel mooie keukens gezien in de landelijke stijl, en in die stijl wilde ik graag slagen. Maar wel graag met strakke elementen, zoals een spatwand. Maar we hadden ook een budget. De verkoper heeft zijn best gedaan om te zorgen dat we binnen budget bleven,” vertelt Janne-Marie.

Laaggeprijsde keukens
De keuken is landelijk, uitgevoerd in magnolia wit, van het merk DBasic-line. Zoals bij alle andere keukens van het bedrijf, ligt de lat bij DBasic-line keukens hoog voor wat betreft kwaliteit. Maar zonder extra’s en met speciale inkoopvoordelen kunnen deze keukens tegen uitgekiende prijzen worden aangeboden.
“De apparatuur in de keuken is van Pelgrim, de vaatwasser van Atag. Bij de aanschaf van de apparatuur hebben we gekeken naar de energielabels. Alle apparaten zijn nu energiezuinig, dat past bij ons omdat we energiebesparing erg belangrijk vinden.”

Binnen de planning
“Vanaf het moment van aankoop verliep het verder ook heel goed. De plaatsing ging perfect! Alle onderdelen van de keuken werden op tijd geleverd, dat was voor ons heel belangrijk want we hadden een strakke planning. De monteur kwam op tijd en klaarde de klus binnen twee dagen. Alles is netjes gemonteerd, nergens is iets beschadigd en alle apparatuur werkt naar behoren. Na die tijd hebben we nog wat dingen nabesteld. Dat ging telefonisch, en dat is ook allemaal goed gegaan. Pelma Keukens zouden we iedereen aanraden!”

Landelijk modern
“Onze nieuwe keuken bevalt prima. Ik geniet van de landelijke sfeer die de keuken uitstraalt, mooi gecombineerd met moderne onderdelen zoals de strak ogende inductiekookplaat. In ons vorige huis kookte ik op gas, maar omdat we in ons nieuwe huis zijn overgegaan op geheel elektrisch, moest er op inductie worden gekookt. Wat een verschil zeg! In een mum van tijd is het eten klaar. Ideaal gewoon. En het schoonmaken gaat ook zo snel. Even een doek over de inductiekookplaat en klaar ben je. Heerlijk.”
“In onze nieuwe woning is de keukenruimte open, je kijkt zo vanuit de woonkamer de keuken in. Daarom zocht ik echt naar een strakkere keuken dan wat ik voorheen gewend was, dus geen bovenkasten meer. En dat kon gerealiseerd worden. De keuken heeft genoeg lades zodat we alles kwijt kunnen. Er zijn zelfs nog lege plekken in de kasten, dat is ook wel een fijn gevoel. En het leuke aan een open keuken is, dat je veel meer contact hebt met de mensen in de woonkamer. Je praat gewoon door terwijl je iets aan het klaar maken bent,” lacht ze.
“Ook maakten we de overstap van een kunststof aanrechtblad naar composiet. Er waren na verloop van tijd toch wel wat beschadigingen van messen gekomen in het aanrecht dat we in onze vorige keuken hadden. Nu wilden we steviger materiaal, wat ook kindvriendelijker zou zijn. Het composiet aanrechtblad dat we hebben uitgekozen zal zeker langer netjes blijven. En de grijs-zwartachtige tint ‘shadow black’ staat ook heel mooi. Kortom, veel keukenplezier, voor een redelijke prijs!

keuken

keuken landelijk

hoekkeuken

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *