slaapkamerinspiratie

De slaapkamer van Maartje

Interieur met Maartje

Sssst….

Het fijne aan maandelijks een stukje schrijven voor interieurinspiratie.nl is, behalve dat ik het heel leuk vind om te doen, dat het zeer motiverend werkt om mijn ideeën voor in huis ook daadwerkelijk uit te voeren. Ik vind het uiteraard heel leuk om met ons interieur bezig te zijn anders zou ik immers deze stukjes ook niet schrijven, maar soms blijft het idee net iets te lang in mijn hoofd zitten. Ik denk na over hoe ik iets zou willen, maar daar blijft het dan ook bij. Dit is niet altijd zo, maar soms komt het er gewoon niet van. Te druk, geen tijd. Iedereen kent het wel.

Nu komen de meeste van mijn ideeën zeker tot uitvoering. En mag ik het ook nog eens met jullie delen!

Het ging ook wel een beetje zo met onze slaapkamer. Niet dat ik daar helemaal niets aan gedaan had, maar het stond nou ook niet bepaald boven aan mijn lijstje.

Ik heb een tijd geleden er wat accessoires neergezet, een mooie lamp uitgezocht, een kleurrijk dekbedovertrek set uitgezocht en alhoewel ik dat gedaan heb met een bepaald plaatje in mijn hoofd, vond ik het toch wat karig allemaal.

En tja… in een slaapkamer ben je veel, maar heb je vooral je ogen dicht dus liet ik  het maar zo.

Maar nu het weer wat kouder is, of nou ja vooral donkerder, begon het toch te kriebelen om er iets aan te doen.

Oorspronkelijk was het plan om een slaapkamer te maken geïnspireerd door Scandinavische interieurs. Op Instagram kom ik de mooiste plaatjes tegen! Na veel inspiratie op gedaan te hebben had ik het plaatje compleet. Mooie stoffen, prenten en veel zwart, wit en grijs. Maar dat is toch niet helemaal voor mij weggelegd. Ik wil er toch altijd een klein beetje kleur in hebben.

Pas geleden zijn we een weekend naar London geweest en daar had ik een poster meegenomen. Ik vond hem wel in de slaapkamer passen.

woonaccessoires

Bij de Hema vond ik een dekbedovertrek met gouden stippen, geweldig! Dat is wel aan mij besteed! En een lamp in de vorm van het &-teken, supergaaf zijn die!

letterlamp

Verder heb ik vooral spullen gebruikt die ik al had. Dat vind ik het leukste, je creëert iedere keer een andere sfeer, zonder bakken met geld uit te geven. Ik heb een aantal spullen van de tuin naar binnen gehaald, daar zitten we voorlopig toch even niet. En verder had ik nog wat leuke spulletjes die wel op een ander plaatsje konden staan.

Op de foto’s zie je wat hoekjes in de nieuwe slaapkamer. En je ziet het goed, stiekem en heel voorzichtig breng ik al wat kerst in ons interieur…..

kerst

Helaas zijn de foto’s wat donker, maar dat krijg je helaas met het herfstweer.

Tot snel!

Liefs Maartj

Meer wooninspiratie van Maartje:

Meer tips en ideeën voor het inrichten van je huis:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *