Gepersonaliseerde poster

Ben je ook alweer druk aan het rondkijken wat je dit jaar met de feestdagen weer aan je ouders, vriend(in) of misschien wel aan jezelf zou willen geven? Ik herken dat probleem. De meeste mensen hebben alles al en wat kan je dan nog geven? Ik heb een suggestie.

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Radbag. Een website vol leuke cadeautjes. Het voordeel van deze site is dat je per categorie (prijs, hem, haar enz.) kan selecteren. En op deze site kwam ik zo leuk cadeau tegen, een gepersonaliseerde woordzoeker.

Deze poster kan je volledig naar je eigen smaak maken. Afhankelijk van de maat mag je een paar woorden opgeven die verwerkt worden in de woordzoeker. Ik heb gekozen voor de woorden:

  • Dankbaar
  • Vrolijk
  • Familie
  • Liefde
  • Geluk

Woorden die passen bij mij, die passen bij mijn familie. Mijn poster hangt in onze hal en elke morgen als ik er langloop voel ik weer de kracht van die woorden.

Dit cadeau is ook er leuk om te geven voor een bruiloft. Verwerk de namen van het bruidspaar, de maand dat ze gaan trouwen en een paar mooie woorden als liefde, trouw en hart in de poster en je hebt echt iets bijzonders om te geven.

En wat dacht je van de poster als geboortecadeau. De naam van de baby, woorden als hoop, liefde, wonder en geluk vormen samen een mooi kraamcadeau. Doe de poster in een mooie blauwe of roze lijst en je hebt een paar gelukkige ouders.

De poster is dus erg veelzijdig. Ik vind het echt een super leuk origineel cadeau en een aanrader voor de komende feestdagen.

Bestelling kan via: http://www.radbag.nl/woordzoeker-personaliseerbare-poster

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *