slimmer huis

Een veiliger én slimmer huis in een handomdraai

Veiligheid voor alles: Piper introduceert alles-in-één-device voor thuisbeveiliging met wifi-mogelijkheden

 • Smart home-beveiligingssysteem zonder contract of maandelijkse kosten
 • Ingebouwde 180-gradencamera voor live- en opgenomen beeld, bewegings- en geluidsdetectie, draadloze sensoren, audio in twee richtingen, alarmsignaal en batterijback-up
 • Eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk, ontvang alerts op je smartphone of tablet in geval van verdachte omstandigheden

Altijd en overal in de gaten houden wat er in huis gebeurt – of je nu thuis bent, op je werk of op vakantie. Met Piper beheer en monitor je je huis op een compleet nieuwe manier dankzij de combinatie van videomonitoring en sensoren die je direct een berichtje sturen als er iets gebeurt in je huis terwijl je weg bent. En dat allemaal via je mobiele device en zonder vast servicecontract of verplichte maandelijkse kosten.

Met een gerust gevoel gaan slapen

Of je je nu zorgen maakt om je gezin, huisdieren of je huis zelf, met Piper weet je zeker dat alles en iedereen veilig is. Het systeem is eenvoudig te besturen via een smartphone of tablet met de bijbehorende mobiele applicatie voor Android en iOS. Deze app biedt verschillende, aanpasbare beveiligingsstanden: thuis, weg en vakantie. Zo zijn gebruikers altijd en overal op de hoogte van wat er in huis gebeurt. Ben je thuis? Dan garanderen de bewegings- en geluidsdetector dat niemand ongemerkt naar binnen sluipt. En in geval van een beveiligingsprobleem word je direct gewaarschuwd door de krachtige 105 dB-sirene.

Altijd een oogje in het zeil

Ook als je op je werk of op vakantie bent, of gewoon boodschappen doet, ben je met Piper continu op de hoogte. Dankzij innovatieve 180-gradenvideomonitoring houd je elke hoek van je huis in de gaten, en met video-on-demand bekijk je opgenomen of live-video’s op je smartphone of tablet. De opties voor inzoomen en splitsen – waarmee je tot wel vier verschillende hoeken van je huis in de gaten houdt – zorgen voor een overzicht van elke millimeter van de kamer. En met de audiomogelijkheden in twee richtingen dient Piper ook als video-intercomsysteem voor direct contact met familie of huisdieren.

Gebruikers die op zoek zijn naar een veiliger én slimmer huis, kopen eenvoudig extra accessoires – los of in een pakket – voor huisautomatisering. Via de Piper-app programmeer en controleer je  lichten en apparaten op afstand, terwijl de Security Perimeter-uitbreiding met deur- en raamsensoren gebruikers een alert stuurt in het geval van verdachte omstandigheden. Dankzij de omgevingsdata die Piper verzamelt en toont, weet je zeker dat je altijd terugkeert naar een veilig en comfortabel huis.

Belangrijkste features van de Piper-devices

De Piper Classic beschikt over de volgende features.

 • Beveiliging: drie aanpasbare beveiligingsstanden (thuis, weg en vakantie), bewegingsdetector, 105 dB-sirene.
 • Automatisering: mogelijkheid voor integratie van Z-Wave-accessoires met Pipers beveiligingsstanden, op afstand bestuurbaar, programmeerbaar, gebruik van omgevingsdata.
 • HD-panoramische camera: 180-graden-fish-eye-lens, elektronische pan, tilt en zoom, 1080p-camerasensor.
 • Op maat gemaakte alerts: een telefoontje, sms’je, e-mail en/of pushbericht om gebruikers en hun omgeving te alarmeren in geval van nood.
 • Omgevingssensoren: monitoring en controle van temperatuur, vochtigheid, licht en geluid.
 • Elegant design: simpele, intuïtieve applicatie. Compacte, tweekleurige vorm met metalen voet.
 • Slimme hardware: ARM-processor, batterijback-up, intern geheugen voor video-opslag, 802.11b/g/n wifi.
 • Gratis cloudopslag: voor opslag van video’s, verzending van notificaties en extra login- en verbindingsmogelijkheden.
 • Android- en iOS-ondersteuning: beschikbaar op Android- en iOS-smartphones en -tablets.
 • Audio in twee richtingen: direct contact met kinderen, ouderen of huisdieren in huis.

De Piper Night Vision beschikt daarnaast over de volgende features.

 • 180-gradendag- en nachtzicht: het grootste gezichtsveld in de markt. Schakelt automatisch in wanneer het donker wordt.
 • Geavanceerde cameraresoluties: 3,4-megapixelcamerasensor.
 • Snellere ARM-processor: voor eersteklas verwerking van informatie.
 • Multi-Piper-functionaliteit: ondersteuning voor vijf verschillende Pipers in huis, met mogelijkheid voor verschillende overzichtsbeelden op één scherm.
 • Bedside-mode: met paniekknop voor handmatig aanzetten van een sirene in geval van nood.
 • Beveiliging door Icontrol Networks: alle Piper-data zijn beveiligd door SSL-versleuteling en strenge beveiligingsmaatregelen.

De Piper-producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit, onder andere via bol.com, Kijkshop, Wehkamp en Coolblue. De retailadviesprijzen van de Piper-camera’s zijn 199,90 euro (Piper Classic) en 299,90 euro (Piper Night Vision). Stel zelf de juiste combinatie samen met onder meer FOXX Z-Wave-thuisautomatiseringsaccessoires als slimme schakelaars en deur- en raamsensoren voor controle van je huis op afstand.

Over Piper
Piper is opgericht door Russell Ure en wordt mogelijk gemaakt door Blacksumac, het bedrijf dat Russell in 2012 samen met John Criswick oprichtte. In april 2014 werden Blacksumac en het merk Piper overgenomen door Icontrol Networks – de leverancier van connected home-oplossingen voor elk huishouden, zodat mensen wereldwijd minder tijd kwijt zijn aan regelen en meer van het leven genieten.

Voor meer informatie over Piper: www.getpiper.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *