Bronq, inspirerend en vooruitstrevend

Het lampenmerk Bronq is een vooruitstrevend merk op de verlichtingsmarkt in Nederland. Hip en steeds weer vernieuwend. Voor elke moderne woonstijl is er een lamp die Bronq in zijn uitgelezen assortiment heeft. De prijs-kwaliteitsverhouding is prima. Betaalbare kwaliteitsverlichting met een trendy karakter. Bronq zorgt er voor dat zij altijd het nieuwste in huis hebben. De trends worden op de voet gevolgd. Een gevarieerd aanbod in vloerlampen, hanglampen, wand en tafellampen. Ook de draadlamp is een product dat in de collectie van Bronq is te vinden.
Wanneer je sfeer in je huis wilt is het verstandig om je te laten inspireren door Bronq verlichtingsproducten. Voor de woonstijlen modern, industrieel en design heeft Bronq de lampen die bij deze stijlen passen.

Moderne woonstijl en vloerlampen

Een modern interieur kenmerkt zich door lichte kleuren en rechte hoeken. Moderne schilderijen aan de muur en strakke sculpturen. Als materialen worden vaak gebruikt; RVS, glas, gebogen hout, kunststof en leer. Er worden geen overbodige, decoratieve versieringen gebruikt.
Bronq heeft prachtige vloerlampen in haar assortiment die prima bij een modern interieur passen.

bronq

Een omschrijving van de Bronq Arc;
Bronq Arc geborsteld staal
Deze moderne booglamp is vervaardigt van geborsteld staal. De maximale hoogte is 209 cm. De lamp is voorzien van een witte kap die een doorsnede heeft van 27.5 cm. De vloerplaat waar het geheel opstaat heeft een doorsnede van 35 cm. Een handmatige bediening en de kleur is zilver-wit. Deze lamp past in het bijzonder bij een moderne inrichting maar kan ook in een interieur met een designuitstraling.

Industriële hanglampen
Draadlampen worden steeds vaker gezien in de moderne interieurs. Maar deze lampen passen ook perfect in een industriële woonstijl. De draadlamp is een variant op de bekende fabriekslampen die ook bij de sobere inrichting van de industriestijl passen. Een metalen draadlamp lijkt op een frame en is gemaakt van metaal, plastic en draad. Er zijn lampen in een vijfhoekige vorm maar ook ronde vormen zijn te vinden op de lampenmarkt.
Bronq heeft een draadlamp de Bronq dread zwart. Een stoere lamp die in de industriële woonstijl uitstekend zal passen boven de eettafel. De diameter is 37 cm en de lamp heeft een vijfhoekige vorm. Een simpele strakke lamp die ook in een moderne inrichting past.

industriele hanglamp

Design-tafellamp
Een design woninginrichting heeft als kenmerken dat het een minimalistische stijl heeft. De accessoires zijn apart en kenmerken zich door luxe. Lampen kunnen een eye-catcher zijn. Opvallende technische snufjes en rechte strakke meubels met lichte kleuren. Bronq heeft vele design-lampen maar de tafellamp Bronq Bess is een mooie lamp die je niet overal ziet. Het is eigenlijk een landelijke lamp maar kan zeker ook in een design-interieur. Mooie details zijn de houten driepoot en snoer met een patroon. Het warme berkenhout met de witte lampenkap zorgen voor een luxe uitstraling. De diameter van de kap is 30 cm en de totale hoogte is 55 cm. Mooie lamp om toe te voegen aan je design-interieur.

Wandlampen van Bronq
De wandlampen van Bronq hebben allemaal een moderne, strakke uitstraling en passen in de moderne woonstijlen. Uitzondering is de Bronq Ferris wand-buitenlamp. Deze elegante buitenlamp geeft een zachte verlichting aan de buitenmuur van je huis. De uitstraling van deze buitenverlichting past dus ook een beetje bij een moderne strakke woning. Spatwaterdicht dus kan heel wat regen verdragen. Toch blijft de lamp sfeervol branden tegen je buitengevel.

Wil je nog meer weten over Bronq-verlichting kijk dan op de website en laat je inspireren.

wandlamp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *