Een schommelstoel voor buiten? Die mag niet ontbreken!

Tijdens de zomermaanden zitten we natuurlijk veel in de tuin maar ook in de koudere maanden kunnen we nog heerlijk genieten van onze tuinen. Zeker als je een wintertuin hebt of een mooie patio waar je met een heerlijk vuurtje jezelf kunt opwarmen, is het heerlijk vertoeven buiten. Adem de frisse lucht in en geniet van de sterrenhemel in een heerlijk schommelbankje of schommelstoel.

Schommelstoel buiten hout

schommelstoel

We vergeten vaak aandacht te besteden aan onze tuinen in de herfst en winter, maar juist dan kan het zo heerlijk zijn om buiten te zitten. Zeker voor liefhebbers van een fris windje is dat juist de periode dat je nog wilt genieten van je tuin, terras en/of patio. Combineer je tuinset met een leuke schommelstoel voor buiten zodat je heerlijk kunt wegdromen bij de vogelgeluiden of misschien wel de sterrenhemel.

Verschillende schommelstoelen

Er zijn ontelbaar veel type schommelstoelen te vinden maar niet elke schommelstoel is geschikt voor buiten. Let op dat het materiaal tegen een stootje kan, dat de kussens het niet erg vinden als ze een keertje nat worden en dat de schommel niet gaat rotten. De Carol schommelstoel is geschikt voor buiten zodat je je daar niet druk over hoeft te maken. Daarnaast is het leuk om de Carol schommelstoel te combineren met andere buiten tuinmeubels zoals een zitbank of stoelen.

Schommelstoel buiten design

schommelstoel

Rieten schommelstoelen zijn perfect voor buiten op het terras of voor op de patio. Je kunt ze zelfs ook naar binnen halen als je graag in de woonkamer wilt schommelen. Zorg dat je comfortabele kussens bij de stoel koopt zodat je er niet meteen weer uit wilt.

Ook kinderen vinden het heerlijk om te schommelen. Samen met papa of mama, of zelfs met opa en oma. Een boekje lezen of heerlijk wegdromen na de fles. Dit kun je allemaal buiten maar ook binnen doen.

Schommelstoel buiten riet

rieten schommelstoel

Laat de schommelstoel niet ontbreken in je tuin. Kijk voor meer leuke schommelstoelen op www.schommelstoel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *