schapenvel

Schapenvel

Als je zoekt of googled op winters wonen zie je op meer dan 50% van de afbeeldingen een schapenvel liggen. Het is ook een van de items die gelijk een warm gevoel geven.  Bij het zien van zo’n kleed denk ik meteen aan sneeuw, arrensleeën en warme chocomel. Een schapenvel is daarom de perfecte winterse woonaccessoire.

Op de bank

Als je een kleed over de bank of stoel neerlegt creëer je een winterse sfeer. Op de salontafel een dienblad vol met kaarsen en je winterse woonkamer is binnen een half uurtje klaar. Het voordeel van een schapenvel over je bank/stoel is dat je eventuele vale of lelijke plekken van je bank of stoel kan verbergen. Natuurlijk is het ook heerlijk om je lekker in het schapenval te “verstoppen”. Lekker warm en knus.

Bij een plastic stoel zoals o.a. de Eames stoelen is een schapenvel ideaal omdat hij je zitting beschermd tegen scherpe voorwerpen zoals bijvoorbeeld de knopen van een spijkerbroek. Ook zorgt het er voor dat je niet op een koude stoel komt te zitten.

Schapenvel als accessoire

Natuurlijk is het ook leuk om het vel gewoon als accesoire te gebruiken. Hang hem over een ladder, leg hem over de leuning van je stoel (zeker als je katten hebt zullen deze dit erg waarderen) of drapeer hem over je bed. En natuurlijk kan je altijd het kleed als vloerkleed gebruikt.

bron 1e foto: Interiordesigner inspired by love 

schapenvel

Bron: Huisje kijken

schapen vel kast

Bron: The Styles Files 

ladder interieur

Bron: To-twinkle

slaapkamer dierenvel

bron: 79ideas

kleed

Bron: Me and Alice 

dierenvel landelijk interieur

Bron: Contractors4you

schapenvel eames stoel

Bron: Ippyswoondeco

schapen vel

Bron: Mokkasin

dierenvel

Bron: Ladecodekatia

eetkamerstoelen schapenvel

Bron: Woonstijl

dierenvel stoel

Bron: Ida Interior lifestyle

slaapkamer dierenvel

Bron: Planete Deco

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *