douchecabine kopen

Een nieuwe douchecabine kopen

We hebben nu twee weken de sleutel van onze nieuwe woning en zijn al druk aan het klussen. Nu doen we zelf de “makkelijke” klussen. Wij zijn druk met het schilderen en behangen van de meidenkamers. De jongenskamers zijn op dit moment nog in de maak.

Net als bij iedereen zijn er de afgelopen dagen ook extra klussen bijgekomen. Het begon al op dag 1. We bleken een gat in een muur in de huiskamer te hebben. En dit gat stond in verbinding met het toilet in de hal naast de woonkamer. Voorheen had er blijkbaar een tv in deze muur gezeten en deze hadden ze weggewerkt met een kast. En in het toilet was het gat ook niet zichtbaar want ook daar was een kastje geplaatst. Toen wij de kast in de woonkamer weghaalde was het gat ineens zichtbaar. Hierdoor hebben we het besluit genomen om maar gelijk het hele toilet te laten vernieuwen. Iets wat eigenlijk voor over een paar jaar op de planning stond maar nu we toch met een gat zaten konden we het maar beter meteen aanpakken.

Douche

Ook in de badkamer waren er een paar verrassingen. Althans een kleintje. Op de 1e verdieping zit een grote badkamer met toilet, douche en bad. Dit is de badkamer die onze 4 kinderen gaan gebruiken. De badkamer is redelijk en hoeft nog niet vernieuwt te worden. Ze kunnen zich de komende jaren nog prima redden in deze badkamer, althans dat dachten we. Bij controle bleek echter dat alle voegen vervangen moesten worden. Ook bleek de douchedeur los te hangen. De loodgieter zou deze repareren. Toen hij voor het toilet beneden kwam en de deur zag gaf hij al aan dat hij niet te maken was. Een nieuwe deur voor deze douchecabine kon ook niet besteld worden dus we moesten op zoek naar een nieuwe douchecabine. We gingen een douchecabine kopen bij Douche Concurrent. We willen niet teveel aanpassingen in de badkamer dus hebben we wederom voor een halfronde cabine gekozen. Als het aan de kinderen lagen waren we voor de luxe cabine inclusief massagestraal gegaan maar we hebben een simpele versie gekozen. Als we voor de luxe versie waren gegaan kwamen ze nooit meer uit de badkamer 😉

Douchemeubel

Tijdens onze oriëntatie kwamen we wel al een prachtig badkamermeubel tegen voor onze eigen badkamer. Onze badkamer moet nog gemaakt worden. Eerst moeten er nog twee dakkappelen op het huis en pas dan kunnen we gaan kijken welke mogelijkheden wij boven hebben. Op zich willen we alleen een mogelijkheid om te douchen en onze tanden te poetsen maar als de ruimte het toelaten mag het natuurlijk ook best een mooie badkamer worden. Dit meubel zou zeker bij de hotelkamersfeer passen welke we enigszins in onze slaapkamer terug willen laten komen.

Voor nu eerst de badkamer van de kinderen in orde maken zodat als we gaan verhuizen er in ieder geval gedouched kan worden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *