Een kale muur? leuke decoratietips

We zijn druk bezig met de kamers van de meiden. De een heeft een rechthoekige kamer en de andere een vierkante kamer. Beide hebben hun eigen stijl. De oudste is meer meisjesachtig terwijl de jongste juist meer van stoer houdt. Dit heeft consequenties voor de kleur. Daarbij moesten we onverwacht in de kamer van de jongste een muur gaan behangen omdat daar het huidige behang er los zat en we er niet over heen konden verven.

Ondanks dat ze verschillende stijlen hebben willen ze toch ook weer veel hetzelfde. Ze willen beide een bureau met daarboven een plank zodat ze er spulletjes op kunnen leggen. Ook vinden ze het leuk om een rekje als wanddecoratie te gebruiken waar ze dan leuke kaarten en foto’s op kunnen hangen. Een rekje zoals deze:

wanddecoratie rekje
En naast het bureau willen beide dames ook een kaptafel op hun kamer. We weten nog niet of dit ook gaat passen dus hebben we besloten om eerst het bed, de kast en het bureau te plaatsen. Als er dan nog plek over is zullen we voor beide een kleine kaptafel kopen of maken. Wel willen we ze al beide een mooie passpiegel geven. Nu zijn er erg veel spiegels maar deze vinden we erg bij de stijl en kleur van de kamers passen:

Met beide items worden de muren minder kaal en worden de kamers gelijk een stuk sfeervoller.

In de kamer van de jongens overwegen we om de muur te decoreren met stoere muurstickers en poster van een wereldkaart. Zij zitten beide al op de middelbare school dus voor hen moet het allemaal wat stoerder.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *