zwitsers kruis zelf maken

Een kruis aan de muur

Het zwisterse kruis is helemaal hot in het interieur. Op kaarten, in muurstickers en op opbergdozen zie je ze vaak terug. Met dit zelfmaakidee kan je er een maken voor achter je bank of voor aan de muur.

Lidy van de blog Hello Lidy heeft van hout wat ze over had van haar tafel een kruis gemaakt welke bij haar achter de bank pronkt. Het leuke aan dit kruis is dat hij ondanks zijn neutrale uiterlijk niet echt opvalt maar als je hem met leuke accessoires omringt een eyecatcher in je interieur wordt.

Je kan er ook voor kiezen om meerdere kruizen te maken en deze in set van drie naast elkaar te zetten of aan de muur te bevestigen. Maar ook in een kleinere versie of in een gekleurde versie is dit kruis een aanwinst voor het inrichten van je huis. Hij is multi inzetbaar. En super leuk te combineren met alle andere kruis artikelen die nu beschikbaar zijn.

Lidy heeft geen mal welke je kan gebruiken. Zij heeft gewoon het kruis op het hout getekend en gezorgd dat hij goed symmetrisch is. Wil je lezen hoe Lidy het kruis heeft gemaakt neem dan een kijkje op haar blog Hello Lidy.

kruis interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *