Een kleurrijk thuis waarin geleefd wordt

Vlekken op de muur, wie herkent het niet! Even wegpoetsen en vervolgens vervaagt ook nog eens de kleur. Het ontzorgt als muren gemakkelijk zijn af te nemen en de kleur mooi blijft. Daarom komt Flexa met Easycare. Een compleet assortiment matte gekleurde muurverven met een vlekwerende technologie afgestemd op waar je het in huis gebruikt. Van het plafond van de badkamer tot aan de muur boven het aanrecht in de keuken, met deze muurverven ben je in elke ruimte klaar voor kleur.

Op sommige plekken in huis krijgen muren door intensief gebruik het extra te verduren. Denk hierbij aan de gang, woonkamer, keuken, badkamer en kinderkamer. Door Flexa Easycare toe te passen kunnen vlekken, zelfs vetvlekken, direct makkelijk worden verwijderd en schimmel krijgt bij de badkamer variant geen kans.

Drie maal mooie afwasbare muren:

Voor in de keuken

Altijd al van die tegels boven het aanrecht af willen zijn? Dat kan nu met Flexa Easycare Keuken. Deze matte duurzame verf stoot door de vetbestendige technologie (Grease Resist Technology) (vet)vlekken af waardoor ze niet in de verf trekken. Hierdoor kunnen vlekken zoals olie, boter of mayonaise optimaal verwijderd worden zonder dat de verf beschadigt. Dus perfect om in je keuken te gebruiken.

Voor in de badkamer

Is jouw badkamer soms net een stoomcabine? Maakt niet uit want Flexa Easycare Badkamer stoot stoom en vocht af waardoor er een beschermende verflaag ontstaat dankzij de schimmelbestendige technologie (Mould Resist Technology). Hierdoor kan schimmel niet in de verf trekken.

Voor in de rest van je huis

Voor de overige muren in huis die nogal eens een vlek opvangen is er Flexa Easycare Muren. Mede dankzij de vlekwerende technologie (Stain Resist Technology) krijgen vlekken zoals sinaasappelsap, ketchup, en chocolademelk geen kans. De vlek is makkelijk te verwijderen omdat de muurverf vlekken afstoot.

Overal kleur
Nu kun je dus overal in huis kleur toepassen en kan er in elke ruimte gewoon geleefd worden want de muren blijven mooi. Flexa Easycare is in duizenden kleuren te mengen op de Flexa Mengmachine. Vooraf thuis de kleur testen kan ook met de Flexa Kleurtester, een mini-roller en tester in één. Speciaal voor diegene die kleur kiezen spannend vinden, heeft Flexa een kleurpalet samengesteld waarmee je geen verkeerde kleurkeuze kunt maken en kleuren gemakkelijk kunt combineren.

Praktisch
De adviesprijs voor Flexa Easycare muurverven is v.a. € 22,99. De drie varianten zijn verkrijgbaar bij de verfwinkel waar je tevens de Flexa Easycare brochure vindt waarin ook het samengestelde kleurpalet is terug te vinden. De Flexa Easycare Kleurtester adviesprijs is € 1,99 en is in de verfwinkel en online bij Flexa te koop. Meer informatie over Flexa Easycare vind je op flexa.nl

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *