Een keuken voor elk budget

Doordat we dit jaar veel dingen niet konden doen zijn we ons geld anders gaan besteden. Zo is het spaargeld toegenomen* maar we zien ook dat we meer zijn gaan investeren in onze woningen. Zo hebben we geïnvesteerd in het verduurzamen van onze woningen door het plaatsen van zonnepanelen of het isoleren van onze woning. Maar ook op het gebied van comfort is er veel geïnvesteerd. Zo zijn er vele tuinen aangelegd en nu we meer thuis koken is ook de keuken een ruimte die veel verbeterd of vernieuwd wordt. Veel mensen laten zich bij een nieuwe keuken tegenhouden door de kosten. En dat is helemaal niet nodig want er is een grote keuze aan goedkope keukens

Een keuken kopen begint al bij een goede oriëntatie vooraf. Ga niet zomaar op pad, dit kan namelijk zorgen voor een vertekend beeld. Als je zomaar op pad gaat en bij een paar keukenwinkels naar binnen gaat kan je verrast worden door dure prijzen. Als jij een mooie keuken wilt en de 1e twee winkels waar je gaat kijken bieden keukens aan vanaf € 15.000,- dan denk je al snel dat je nog langer door moet sparen. Maar dit is niet nodig. Je kan namelijk ook heel erg goed slagen bij een keuken outlet

Goedkope keukens

Voordat je dus gaat kijken naar een nieuwe keuken moet je niet alleen je maat opnemen maar ook kijken naar je budget. En aan de hand hiervan raden wij je aan om een lijstje te maken met minimaal 2 tot 3 keukenleveranciers. Ga naar hun website en bekijk de prijzen. Zo weet je zeker dat je niet afgeschrikt wordt door dure prijzen. Bekijk ook in qasa de beoordelingen van anderen en neem dit ook mee in je besluit. 

Keuken stylen

Naast budget speelt natuurlijk ook je smaak mee. Want met jouw budget wil je wel een keuken kopen die past bij de rest van je interieur. Wees gerust, ook voor een goede prijs kan je slagen voor een landelijke, moderne of trendy keuken. 

Tips voor het kopen van een goedkope keuken:

  • Bepaal van tevoren je budget en geef dit ook duidelijk aan. Zo voorkom je dat je over je budget gaat.
  • Bedenk ook van tevoren waar je op wilt besparen. Is het uiterlijk van de keuken voor jou het belangrijkste of geef je liever meer geld uit aan apparatuur? 
  • Hoe gebruik je de keuken? Ben jij een standaard 20 minuten kok, onze nieuwe Jamie Oliver of de volgende kandidaat voor Heel Holland bakt? Dit speelt ook mee in de keuze die je moet maken. 
  • Ga je voor een compleet nieuwe keuken of past een showroomkeuken? Als jouw keuken de ruimte heeft voor een showroomkeuken bespaar je heel veel geld. 

*Bron: RTL nieuws 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *