kat in huis

Een kat in huis

In Nederland leven zo’n 2,5 miljoen katten. Een kat in huis is heel gezellig, maar niet altijd even goed voor je interieur. Over een paar weken krijgen wij eindelijk weer zo’n lief harig monstertje.

Hoe kan je jou kat een fijne plek geven en je meubels heel houden. Naast dat het fijn voor je kat is wil je ook graag dat het mooi staat in huis.

Ik heb 10 dingen uitgezocht die leuk zijn voor je kat en je interieur.

1.   De ultieme kartonnen doos

Zet een kartonnen doos in huis en je kat ligt er vliegensvlug in. Kek Amsterdam ontwierp een aantal grachtenpandjes special voor katten.

2.   Ombouw voor de kattenbak

Een kattenbak in huis is gewoon lelijk, maar wel noodzakelijk. De CatBox

is gemaakt van laminaat en kan over een standaard kattenbak heen gezet worden.

02-Catbox-pets creations 3.   De kat krabt de krullen van het dak

Ook jouw kat wil graag zijn nagels bijhouden. Meestal doen ze dat het liefst aan de bank. Dit willen wij natuurlijk voorkomen. Het Krabhuis heeft

een kartonnen doos ontworpen waar je kat naar hartenlust aan zijn eigen dak kan krabben. En daarna even lekker een dutje kan doen in z’n huisje.

 krabhuis4.   Een krabpaal die gezien mag worden

De Kittyblock is erg geschikt wanneer je meerdere katten in huis hebt. Deze krabpaal hoef je niet te verstoppen en is wel heel erg leuk om verstoppertje in te spelen.

 krabpaal huis5.   Krabpaal met een knipoog

Ben je opzoek naar een exclusief design dan is de DOG krabpaal een waar je kat lang plezier van heeft.

 krabpaal hond6.   Eten in stijl

Met deze kattenvoerbak van Diva-Cat eet jouw kat in stijl. Het model is bekleed met PU Leder en heeft een uitneembare RVS bak.

 voerbak kat7.   Vintage slapen

Oude houten kistjes zijn sfeervol in je interieur. Bijvoorbeeld deze oude veilingkist van Vonliving. Een kussen erin met wasbare hoes en slaap lekker poes.

veilingkist8.   Kattentoilet met ingang van boven

Deze exclusieve kattenbak de Modkat komt uit de U.S.A. en heeft een ingang van boven. Doordat de kat eerst op de deksel met gaatjes moet springen vallen de meeste korrels die aan de pootjes kleven direct weer in de bak.

 kattenbak9.   Fraai en functioneel Kattentoilet

Dit bijzondere model van Binqdesign combineert comfort met design. De buitenzijde is van gemelamineerd MDF en in verschillende kleuren leverbaar.

kattenbak 10.        Hap & slurp

Een kattenvoerbak van Binqdesign met een mooi uitstraling. De voerbak is handgemaakt en vervaardigd van oud steigerhout.

voerbak

Ik wens je nog veel plezier van jouw kat en je interieur!

Groetjes,

Charlotte Onvlee

http://www.iredesign.nl (Ontwerp en verbouwadvies)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *