Maak je slaapkamer compleet met heerlijk beddengoed.

Zoals al eerder vermeldt weten alle kinderen erg goed wat ze willen met hun kamer. We zijn naar verschillende winkels geweest en uiteindelijk hebben ze alle vier bij Ikea de basis voor hun kamer gevonden. Maar voor accessoires zijn we natuurlijk verder aan het kijken.

Zo hebben we voor de meiden al een leuk fotolijstje gekocht welke ze bij hun bureau kunnen zetten. Naast de losse accessoires bepaalt ook je beddengoed voor een groot deel de sfeer in je kamer.

Mintgroen

In de kamer van de jongste is mintgroen een bepaalde kleuren. Met de accessoires zullen we daarom andere kleuren toe gaan passen. Zo ook met het beddengoed

beddengoed mint groen

In deze overtrek van Lusanna.nl komt de kleur mintgroen terug maar worden ze gecombineerd met andere kleuren. Vooral de kleur blauw zullen we in veel van haar accessoires terug laten komen. Deze overtrek combineert dan alle kleuren die we in haar kamer gebruiken en brengt zo alles weer tot een geheel.

Groen en licht blauw

Dan hebben we nog een meidenkamer met een hele donkere groene wand. Om deze kamer weer lichter te maken hebben we gekozen voor een lichtblauwe verf. Nu is de kamer een heel erg gezellig en sfeervol geheel geworden. Deze kamer zal meer aangekleed worden met echte (roze) meiden dingen. Zo wil ze heel erg graag nepbloemen. Voor het overtrek hebben we een mooie bijpassende groene gevonden:

Onze ouderslaapkamer

Voor eigen kamer hebben we wel de kleurstelling al duidelijk. Er zal erg veel paars gebruik gaan worden dus hier zoeken we juist een enorme tegenhanger.

beddengoed

Ik overweeg om blauw als tegenkleur te gebruiken. En dan combineren met paarse kussens. Tegenwoordig kan je bij Auping voor je hoofdbord allerlei kleuren uitkiezen, een daarvan past er goed bij de kleur verf welke we hebben uitgekozen. Als alles op de muur zit ga ik kijken welke tegenkleur er het beste bij kan. En eigenlijk hoop ik blauw want ik ben wel een beetje verliefd op deze overtrek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *