meubels op maat

Een interieur naar eigen smaak

Ga voor maatwerk

We willen allemaal een interieur wat bij ons past. Een interieur waarin we kunnen laten zien wie we zijn. Ondanks dat we dit graag willen vinden velen van ons dit moeilijk. Loop maar eens rondje door je wijk. Je zult veel “Ikea” interieurs tegenkomen. Interieurs waarbij de bewoners wel smaak hebben maar het moeilijk vinden om dit in hun interieur terug te laten komen. En hoe makkelijk is het dan om te kiezen voor een voorgeprogrammeerd programma. Een stijl die iemand anders al voor je uitgekozen heeft. Bij winkels zoals Ikea, Xenos, Action enz. staan de kamers, meubels en woonaccessoires al op stijl geselecteerd. Jammer dat velen ervoor kiezen, want een eigen draai aan je interieur geven is zo makkelijk. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van Monoz. Hier vind je een groot aanbod van honderden meubelmakers. Groot voordeel van deze site is de mogelijkheid om de maat van meubelen aan te passen aan jouw wensen. Daarbij zie je gelijk de prijs. 

Meubels geheel naar eigen smaak

Wij hebben ook een op maat gemaakt interieur. Het interieur is een mix van verschillende winkels, een erfstuk en op maat gemaakte items zoals het onderstel voor de tafel en het eetkamerbankje. Door deze combinatie is het een interieur wat echt bij ons past. En dit proberen we in het hele huis door te voeren. 

Oke, in de kinderkamer zul je ook Ikea items vinden maar wel met een eigen twist. Zo is het bed van onze jongste zoon zelf op maat gemaakt. Ook voor onze zolder, die nog compleet verbouwd moet worden, zijn we op zoek naar unieke items. 

op maat gemaakte roomdivider

Bij ons op zolder komt er een kleine badkamer. We willen daar eigenlijk geen dichte deur zodat we optimaal van de lichtinval kunnen genieten. Ooit zagen we op Pinterest een mooie roomdivider maar dit was bij een Amerikaans bedrijf. We hadden de hoop om deze te kunnen plaatsen al opgegeven. Op de site van Monoz heb ik echter weer een mooie roomdivider gevonden. En op de site kan je gelijk de juiste maat aangeven. Ook wordt dan meteen de prijs zichtbaar. Ideaal!

Tuinmeubelen op maat gemaakt

Niet alleen voor binnen, ook voor in de tuin kan je goed bij Monoz slagen. Hier hadden wij hetzelfde probleem. Wij zijn al tijden op zoek naar een leuke eettafel. Als het goed is wordt deze zomer onze tuin aangepakt. Er komen nieuwe schuttingen en nieuwe tegels. Als dit gedaan is kunnen we dan eindelijk een eettafel voor buiten gaan aanschaffen. Op Monoz hebben we deze gevonden: 

op maat gemaakte tuintafel

Zowel de breedte als de lengte is aan te passen dus dat gaat een gezellige, grote gezin tafel worden. 

Een meubel op maat hoeft niet duurder te zijn dan een meubel in de winkel. Neem de tuintafel. Die start vanaf € 1.000,-. De tafels die wij tot nu toe hadden gezien begonnen ook rond deze prijs. Daarbij vind ik ook dat als je kiest voor een uniek interieur dit best iets meer mag kosten. Je kiest namelijk voor een product dat niet in een fabriek gemaakt wordt. Je kiest niet voor een product dat je in honderden huishoudens kan terugvinden. Je kiest voor jouw stijl, jouw meubelstuk, jouw eigen ik!

Nieuwsgierig geworden? Ben je benieuwd welk uniek meubelstuk jij kan laten maken? Bezoek Monoz.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *