eethoekbank

De eethoekbank

Hoe een failliet bedrijf mij naar mijn droombank leidde…

Zoals de meeste van jullie weten wonen wij nog niet zo heel erg lang in ons nieuwe huis. We zijn hier eind september ingetrokken. De 1e weken waren we druk met de verbouwing. Er moesten extra kamers worden gemaakt en de kamers moesten worden geverfd. Toen dat allemaal een beetje klaar was zijn we op pad gegaan voor meubels.

We hebben een hele mooie eettafel als erfstuk en daar wilde we graag een eettafel bank bij. Toen ik ging googelen naar een eettafelbank kon ik niet slagen. Ik had een bepaald beeld in mijn hoofd en kon dit online niet vinden.

Toen we eindelijk een keer een vrije zondag hadden gingen we naar Villa Arena. En daar zagen we dan eindelijk een leuke eettafelbank. Dus deze besteld met helaas een levertijd van 12 weken, maar het was het wachten waard. Ik zag ons al met het hele gezin heerlijk aan de eettafel zitten.

Langzaamaan kwamen de bestelde meubels binnendruppelen maar van het bankje geen enkel spoor. Toch maar eens bellen en wat bleek, het bedrijf dat het bankje zou maken was failliet. Op zich ging de afwikkeling verder goed maar wij zaten zonder bankje.

Linkedin interieur netwerk

Gelukkig heb ik als interieurblogger een heel erg groot linkedin netwerk met heel veel interieur liefhebbers dus daar heb ik toen een berichtje geplaatst. Met als resultaat … Een overweldig aantal reacties. Ik kreeg er meer dan 200! Het bizarre was dat meerdere mensen mij Meubelmaatwerk Company aanbevolen. Of nog grappiger, een aantal personen gaven aan het te kunnen maken, maar zij bleken allemaal relaties te zijn van Meubelmaatwerk Company. Als ik via hen zou bestellen zou het bankje via Meubelmaatwerk Company worden gemaakt.

We hebben besloten te kiezen voor Meubelmaatwerk Company. Dat had een aantal redenen:

  • Zij werden door heel veel mensen aanbevolen.
  • Op de website zag ik al een aantal modellen staan die ik leuk vond.
  • En hun werkplaats/showroom was maar 20 kilometer bij ons vandaan.

Omdat ik zo snel mogelijk het bankje wilde bestellen, wederom rekening houden met een levertijd van 12 weken, heb ik snel een afspraak gemaakt.

Showroom IJsselstein

In de showroom werden we heel erg vriendelijk ontvangen. Wendy gaf ons een tour door de werkplaats. Erg leuk om te zien hoe je bankje tot stand komt. En het geeft je gelijk een goed beeld van de goede kwaliteit die Meubelmaatwerk Company levert.

Na de rondleiding door de werkplaats liet Wendy ons de mogelijkheden zien. Deze waren eindeloos, Ronde banken, bergen stoffen en dessins, hoge en lage modellen met verschillende hoogten en diepten van de zitvlakken. Hierin bleek hun vakmanschap al en dat kan ook niet anders als je voor diverse restaurants banken produceert. Nou wisten wij al heel erg goed wat we wilde dus de keuze was snel gemaakt. En Wendy kon ons nog meer verblijden, want ondanks de vele orders die ze kregen liepen ze voor op schema wat betekende dat we maar 6 weken hoefde te wachten. Blijer kon je ons niet maken, althans dat dacht ik op dat moment, want de mensen van Meubelmaatwerk Company vonden ons verhaal zo vervelend, dat ze binnen 3 weken het bankje bij ons thuis afleverden. En dat terwijl die problemen niets met hen te maken hadden! Dat noem ik service van een topbedrijf in eettafelbanken!  

Mijn gezin en ik zijn super blij. Het bankje staat prachtig, zit heerlijk en voldoet aan onze eisen. Onze complimenten voor Meubelmaatwerk Company!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *