pip

Dutch design label Pip Studio lanceert nieuwe Good Morning collectie!

Pip Studio lanceert een nieuwe serie toilettassen en badkameraccessoires met een speelse look, waar je direct vrolijk van wordt. Ga je binnenkort op reis, wil je jouw badkamer restylen, of vind je het simpelweg fijn om jouw dagelijkse verzorgingsproducten mooi op te bergen? Dan mogen de Good Morning accessoires van Pip niet ontbreken.

Good Morning

De Good Morning collectie van Pip Studio is een combinatie van badkameraccessoires en toilettassen. De badkameraccessoires zijn gemaakt van de beste kwaliteit porselein en de toilettassen van waterafstotend imitatieleer.
De Good Morning collectie is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze. Ook prachtige prints ontbreken in deze collectie niet. Deze zijn gebaseerd op vintage chinoise handgeschilderd behang en geïnspireerd door klassieke Oriëntaalse muurschilderingen. Zo staan er botanische taferelen met verfijnde handgetekende bloemen en tropische vogels op de badkameraccessoires en toilettassen. De badkameraccessoires zijn tevens afgewerkt met het herkenbare Pip Studio gouden geschulpte randje.

Over Pip Studio

Pip Studio is een design label van Nederlandse bodem. Pip Studio maakt kwalitatieve producten met oog voor de kleinste details. Klassiek, maar innovatief, traditioneel, maar origineel. Ze herinneren ons er aan om ons verleden te koesteren en inspireren ons om het leven te vieren. Pip Studio’s motto is dan ook: ‘Happy products for happy people’.
Pip Studio bestaat sinds 2007. Pip speelt bij elke collectie een centrale rol en zij neemt haar fans mee in de zoektocht naar inspiratie bij verschillende culturen.
Het succes van Pip Studio is niet alleen te danken aan het design team, de partners waar Pip Studio mee samenwerkt zijn zeker net zo belangrijk. Iedere, zorgvuldig gekozen partner heeft zijn sporen verdiend in zijn eigen marktsegment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *