beveligen

Hoe beveilig ik mijn huis subtiel?

In mijn woonplaats was er laatst een inbraakgolf. In een deel van mijn woonplaats werden vaak bij hoekwoningen op dezelfde manier ingebroken. Wel op een hele grove manier want ze gooide vaak een steen door een ruitje. Nu er veel aandacht in de media voor deze inbraken is geweest is het al weer enige tijd stil. Gelukkig maar want een woning inbraak lijkt mij heel erg om mee te maken. De gedachte alleen al dat een vreemde door je huis en je spullen gaat. Gelukkig hebben wij alarm op de woning. Maar zou ook best camera’s willen.

Wij wonen vlakbij het centrum en regelmatig hoor ik het uitgaanspubliek bij ons door de straat gaan. En uit ervaring weet ik dat deze nog al eens baldadig kunnen zijn en je auto of tuin kunnen vernielen. Ik zou het best fijn vinden om dan bewijs te hebben. Daarbij hebben we lange tijd een pyromaan gehad. Deze heeft lange tijd meer dan 15 auto’s in de brand gestoken. Volgens mij is deze tot op heden nog niet gepakt. Mij zou het een rustig gevoel gevoel als terwijl ik sliep mijn straatje in de gaten gehouden werd. Nu weet ik dat er een aantal mensen hier in de straat camera’s hebben dus dat geeft in ieder geval al een veilig gevoel.

Tegenwoordig kan je ook zelf heel erg goed je huis beveiligen. Bij Videofrank.nl vindt je een groot aanbod. En ze bieden extra service. Kom je er niet uit met installeren dan mag je ze altijd even bellen.

De camera’s van tegenwoordig zijn erg klein en vallen daarom bijna niet op. Op een subtiele manier kan je jezelf dus een veilig gevoel geven.

Voorlopig voel ik mij veilig genoeg met het alarm en de camera’s van de buren maar bij een nieuwe woning ga ik zeker overwegen om mijn eigen camera’s op te hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *