Dutch Design Brand breidt collectie uit met Dutch Design lamp!

Dutch Design Brand, het Nederlandse merk dat onder andere bekend is van de Dutch Design Chair, breidt de collectie uit met de Dutch Design Lamp. Een serie lampen van karton met een frisse en strakke look die perfect aansluit op de rest van de collectie.

Karton is natuurlijk niet het eerste materiaal waar je aan denkt bij een lamp. Maar het is origineel, stevig en goed te bedrukken en daarbij ook nog eens recyclebaar en duurzaam. Daarom past ook dit nieuwe product weer uitstekend in de collectie innovatieve producten van Dutch Design Brand. De nieuwe lampen hebben stuk voor stuk een eigen stijl, maar delen een frisse, strakke en sobere uitstraling. Deze originele lamp past in een modern, landelijk, klassiek én fusion interieur.

De Nederlandse ontwerpers Camille de Vrede en Bastjan Otten ontwerpen functionele design producten die over de hele wereld enthousiast worden ontvangen. “Keuzes maken” is het motto van deze twee bevlogen industrieel ontwerpers uit Maastricht. Want “het durven weglaten van onnodige functies en vormgeving schept ruimte voor detaillering”. De Dutch Design lamp is daar het perfecte voorbeeld van. Niets teveel, niets te weinig. Functioneel én mooi tegelijk.

De Dutch Design Lamp is het ideale cadeau. Er is altijd wel een plek in huis te vinden waar de lamp mooi tot z’n recht komt, of dat nou de woon-, de slaap- of de kinderkamer is. De lamp kost € 29,95, is verkrijgbaar in vier verschillende vormen en in de kleuren: roze, blauw, grijs en groen. Iedere lamp heeft een eigen naam, ze zijn vernoemd naar de Hollandse steden Delft, Haarlem, Alkmaar en natuurlijk Amsterdam.

Breng eens wat meer karton in je leven en laat Dutch Design Brand bewijzen hoe mooi dat kan zijn. Naast de krukjes nu dus ook licht! Kijk voor de gehele collectie op www.dutchdesignbrand.com. De collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zoals alle Waar winkels, diverse museumwinkels en lokale winkels als 7days Store in Delft en Stadse Fratsen in Groningen.dutch design lamp dutch-design-lamp-amsterdam-groene-lamp-van-karton dutch-design-lamp-delft-blauwe-lamp-van-karton-1 dutch-design-lamp-delft-blauwe-lamp-van-karton-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *